Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-17 14:18:00

Kale’nin Antibakteriyel Hijyen Uygulaması ile​ sevdiklerinizi virüs ve bakterilerden koruyun

Günlük yapılan temizliğin ötesinde bir hijyen sağlayan bu hizmet, yaşam alanlarınızı virüs ve bakterilerden arındırıyor. Uygulandığı yüzeylerdeki bakterileri uzun süreli yok eden Nano Gümüş İyon Teknolojisi ile siz ve sevdikleriniz daima güvende olursunuz.

 

Kale’nin, şimdilik İstanbul, İzmir ve Ankara’da yaşayan müşterilerine sunduğu ‘Antibakteriyel Hijyen’ uygulaması hizmeti, yaşam alanlarının tamamında benzersiz bir hijyen sağlıyor. İsteyen tüketiciler ayrıca ikili banyo, banyo-mutfak, banyo-salon, banyo-oda olmak üzere farklı paket seçenekleri ile de bu hizmetten yararlanabiliyor. Nano Gümüş İyon Teknolojisi ve A+ kalite hijyen standartlarıyla son derece etkili dezenfeksiyon sağlayan uygulama, kullanılan tüm alanlara uzun süreli antibakteriyel, anti-viral özellik katıyor. Uygulama yapılan alanlarda 6 aya kadar kalıcı hijyen sağlayan teknoloji; kimyasal içermeyen formülü ile de insan sağlığına, evcil hayvanlara ve bitkilere zarar vermiyor.

 

Siz de, halılardan duvarlara, banyodan yatak odasına evinizin her noktasında; kişisel temizlik önlemlerinden çok daha etkili temizlik teknolojisiyle hem kendinizin hem de sevdiklerinizin sağlığını güvenceye alabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.