Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-01-21 13:40:27

Citroen’e The One Awards’ta “Yılın En İtibarlı Binek Otomotiv Markası” ödülü

Citroen, Marketing Türkiye ve pazar araştırmaları şirketi Akademetre iş birliğiyle düzenlenen The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri çerçevesince yine ödüle layık görüldü.

İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü araştırması baz alınarak düzenlenen etkinlik, bu yıl yetmişin üstünde kategoride gerçekleştirildi.

The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde yıl içinde itibarını en çok artıran markalar ve iş ortakları, on iki ilde toplam bin 200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda belirlendi.

“Müşterinizle kurduğunuz sevgi bağını ve koşulsuz müşteri memnuniyetini de ön plana koymak gerekiyor”

Citroen Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım, konu hakkında açıklamalarda bulunarak, “Citroen markası olarak yükselişimize devam ettiğimiz ama bir yandan da çok zorlu geçen bir yılı geride bıraktık. Zira 2022, tüm sektör olarak çip ve lojistik krizleriyle mücadele ettiğimiz çok çetin bir dönemdi.  Otomotiv markalarının başarısı genelde sene sonu toplam satışla ve elde ettiği pazar payıyla değerlendirilir. Tabii ki bunlarla beraber müşterinizle kurduğunuz sevgi bağı ve koşulsuz müşteri memnuniyetini de ön plana koymak gerekiyor.” diye konuştu.

Halk oylamasıyla layık görüldükleri ödülün kendilerini son derece onurlandırdığını söyleyen Alkım, “Zira sektörde kırktan fazla değerli markanın olduğu bir rekabet ortamında tüketicilerin değerlendirmeleriyle en itibarlı binek otomotiv markası olarak ödüllendirilmek bizim için apayrı bir mutluluk ve gurur vesilesi oldu.” dedi.

Alkım, Marketing Türkiye ekibine, pazar araştırmaları şirketi Akademetre’ye, kendilerine destek veren ajanslara ve oy veren herkese teşekkürlerini ileterek, “Binek araç segmentinde yakaladığımız başarı çıtasını daha da yükseltmeye devam edeceğiz. Pazara çok kısa bir süre önce sunduğumuz yeni C4 X, geçen yıl mikro mobilite segmentini domine eden Ami gibi fark yaratan yeni modellerimiz ve elektrikli araçlar alanındaki atılımlarımızla Citroen markasına olan beğeni ve tutkuyu artırmayı amaçlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.