Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-09 10:16:00

Zorlu PSM ’de Bu Hafta 16 – 22 Mart

Klasik müzik konserlerinden stand up gösterilerine elektronik müzikten tiyatro gösterimlerine kültür sanatın her alanına ev sahipliği yapmaya devam eden Zorlu PSM’de bu hafta yine dopdolu. Çok sesli ve çok renkli müziği ile taze kalmayı başaran İsveçli şarkıcı ve söz yazarı Jay Jay Johanson;

Zorlu PSM – BKM iş birliğiyle Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında, ilk kez Zorlu PSM’de çıkacak Türkiye’nin en güçlü seslerinden Yıldız Tilbe; güçlü yorumu ve dillerden düşmeyen şarkıları ile Candan Erçetin; Türk Müziği rüzgârı estiren serisi “Hoş Sada” kapsamında Türk Müziği’nin popüler ve değerli ismi Ahmet Özhan; Eylem Pelit, Volkan Öktem ve Sabri Tuluğ Tırpan’ın beraber projesi Pow Trio haftanın öne çıkan etkinlikleri arasında yer alıyor.

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 17 MART SALI // touché // 21.00

Uzun süredir Youtube’da yayınladığı güçlü içerikleri ile kendine sadık bir kitle edinen İbrahim Selim, “İbrahim Selim ile Bu Gece” adlı yeni programında, Türkiye ve gündeme dair konularıyla farklı ilgi alanlarındaki sürpriz konuk sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. “İbrahim Selim ile Bu Gece” programı sezon boyunca her hafta touché’de izleyici ile buluşurken program Zorlu PSM’nin YouTube kanalından da kaçırdığınız bölümleri de izleme fırsatı sunuyor!

Kapı Açılış: 19.00

İbrahim Selim ile Bu Gece: 21.00

Bilet Fiyatları:

Tam - 84.75 TL

Öğrenci - 49.50 TL

AKLAN AKDAĞ’DAN YARINA MEKTUP – AKUSTİK ÖYKÜLER // 17 MART SALI // %100 STUDIO // 21.00

2019’da “Yarına Mektup” albümünü yayınlayan Aklan Akdağ, Akustik Öyküler seslendireceği ve birbirinden değerli konukların katılacağı özel bir gece için 17 Mart’ta %100 Studio’ya konuk oluyor!

"Kalpten parmaklara dökülen her ses yarına bırakılan bir mektuptur. Ve şarkılar en samimi itiraflardır" diyen Aklan Akdağ, akustik enstrümanların diliyle yaşanmış aşklarını, dünyaya bakışını, hayallerini, umutlarını, kısacası kendi hayat hikayelerini anlatıyor. 2019’un Haziran ayında üçüncü albümü Yarına Mektup'u yayılanyan şarkı yazarı, çok değerli müzisyenler ve sürpriz konukların katılımıyla %100 Studio sahnesinde akustik müziğin büyüsünü müzikseverlerle buluşturmaya geliyor. Sensizlik Varmış, Affet (feat. Gülay), Ben Kaş'tayım şarkılarıyla tanıdığımız Aklan Akdağ'a sahnede Gülay, Tuna Kiremitçi, Fuat Güner, Özge Fışkın, Sibel Köse, Sarp Maden ve Can Kalaycıoğlu gibi değerli sanatçılar da eşlik edecek. Aklan Akdağ, rock'tan reggae'ye, cazdan funk'a kadar farklı ritim ve sesleri harmanladığı rengarenk bir geceye davet ediyor.

Müzisyenler:

Aklan Akdağ - Vokal, Akustik/Elektrik Gitar,

Volkan Topakoğlu - Bas Gitar, Kontrbas

Kaan Bıyıklıoğlu - Piano, Hammond

Altuğ Öncü - Keman

Engin Recepoğulları - Saksafon

Mehmet Ali Şimayli - Davul

Konuk sanatçılar:

Gülay Sezer - Vokal

Fuat Güner - Vokal, Gitar

Tuna Kiremitçi - Vokal, Gitar

Sibel Köse - Vokal

Özge Fışkın - Vokal

Can Kalaycıoğlu - Bağlama

Sarp Maden - Elektrik Gitar

Kapı Açılış: 20.30

Aklan Akdağ'dan Yarına Mektup - Akustik Öyküler: 21.00

Bilet Fiyatları:

Tam: 110 TL

Öğrenci: 85 TL

ŞİDDETSİZ İLETİŞİM // 17 MART SALI //Atölye 1 // 20.00

Zorlu PSM ve Human Art iş birliği ile gerçekleşen Şiddetsiz İletişim, kendi değerlerinizden ödün vermeden karşınızdakini empati ile anlamaya, karşınızdakini suçlamadan gerçek duygu ve ihtiyaçlarınızı açık yürekli bir dürüstlükle ifade etmeye odaklanıyor. İlişkilerinizin niteliğini temelinden düzeltmenize katkıda bulunan atölye, klinik psikolog Marshall Rosenberg tarafından geliştirilen Şiddetsiz İletişim kavramına dayanıyor. Kişisel ve profesyonel ilişkilerinizi güçlendirmeye ve geçmişten gelen yaralarımızı iyileştirmeye katkıda bulunuyor. Şiddetsiz İletişim atölyelerine katılanlar nasıl olduklarını ve ne istediklerini sitem, eleştiri, suçlama kullanmadan samimiyetle ifade edebilme; diğerinin nasıl olduğunu ve ne istediğini sitem, eleştiri, suçlama kullanmadan empati ile dinleyebilme yeteneklerini geliştirebiliyor.

Şiddetsiz İletişim: 20.00

Bilet Fiyatları:

GENEL GİRİŞ Fiyat: 165,00 ₺

VESTEL GURURLA YERLİ KONSERLERİ: YILDIZ TİLBE // 18 MART ÇARŞAMBA // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

Türkiye’nin en güçlü seslerinden Yıldız Tilbe, Zorlu PSM – BKM iş birliğiyle Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında 18 Mart’ta ilk kez Zorlu PSM’de!

Kapı Açılış: 20.30

Yıldız Tilbe: 21.00

Bilet Fiyatları:

Kategori 1 Tam: 429.00 TL – Öğrenci 351.00 TL

Kategori 2 Tam: 319.00 TL – Öğrenci 261.00 TL

Kategori 3 Tam: 242.00 TL – Öğrenci 198.00 TL

Kategori 4 Tam: 187.00 TL – Öğrenci 153.00 TL

Kategori 5 Tam: 143.00 TL – Öğrenci 117.00 TL

Kategori 6 Tam: 110.00 TL – Öğrenci 90.00 TL

VESTEL GURURLA YERLİ KONSERLERİ: DİLEK TÜRKAN "KADIN ELİ DEĞMİŞ ŞARKILAR" // 18 MART ÇARŞAMBA // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 21.00

18 Mart’ta Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında Zorlu PSM’de sahnelenecek Kadın Eli Değmiş Şarkılar konserinde Dilek Türkan, muhteşem kadınların hikayelerini eşsiz yorumu ile paylaşıyor. Dilek Türkan bu özel projede sahnede iki sanatçı kadın dostu Demet Evgar ve Selen Öztürk’ü ağırlıyor. Etkileyici bir kadro ile konuklarına unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanan Dilek Türkan, Kadın Eli Değmiş Şarkılar konserinde alışılmış tarzının dışında, hayatımıza dokunmuş kadın besteci ve söz yazarlarından da dinleyicilere sürpriz şarkılar seslendirmeye hazırlanıyor. Saksafonda Gürtuğ Gök’ün konuk olduğu konserinde Dilek Türkan’a kemençede Derya Türkan’ın yanısıra piyanoda Baki Duyarlar, kontrbasta Erdal Akyol, gitarda Cenk Erdoğan ve Kemal Evrim Aslan, udda Enver Mete Aslan, davulda Cem Aksel eşlik ediyor. Bu özel konseri kaçırmayın.

Kapı Açılış: 20.30

Dilek Türkan “Kadın eli Değmiş Şarkılar”: 21.00

Bilet Fiyatları:

1.Kategori - Tam: 121.00 TL - Öğrenci: 99.00 TL

2.Kategori - Tam: 88.00 TL - Öğrenci: 72.00 TL

POW TRIO // 18 MART ÇARŞAMBA // touché // 21.00

Kendi kuşaklarının önde gelen müzisyenlerinden, her biri farklı müzik türlerinde uzmanlaşmış Eylem Pelit, Volkan Öktem ve Sabri Tuluğ Tırpan’ı bir araya getiren Pow Trio; touché’de izleyicileri caz çatısı altında buluşturmaya hazırlanıyor. Üç müzisyenin dost meclisi olarak on yıla yakındır sahne alan Türkiye’nin değerli müzisyenleri 18 Mart’ta touché’de dinleyicilere unutulmaz bir caz ziyafeti yaşatmaya hazırlanıyor.

Kapı Açılış: 19.00

Pow Trio: 21.00

Bilet Fiyatı:

Genel Giriş Fiyat: 91,50 TL

VESTEL GURURLA YERLİ KONSERLERİ CANDAN ERÇETİN // 19 MART PERŞEMBE // TURKCELL SAHNESİ// 21.00

Candan Erçetin, güçlü yorumu ve dillerden düşmeyen şarkıları ile Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında; Zorlu PSM-BKM iş birliğiyle 19 Mart’ta Turkcell Sahnesi’nde!

Kapı Açılış: 20.30

Candan Erçetin: 21.00

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 319,00 TL

2. Kategori Fiyat: 264,00 TL

3. Kategori Fiyat: 220,00 TL

4. Kategori Fiyat: 176,00 TL

5. Kategori Fiyat: 132,00 TL

6. Kategori Fiyat: 99,00 TL

MELİS SÖKMEN // 19 MART PERŞEMBE // touché // 21.00

Türkiye'nin en güçlü pop caz vokallerinden, Billy Paul, Tony Jones, Michael Brown ve Yvonne Sanchez gibi isimlerle aynı sahneyi paylaşan uluslararası sanatçı, Melis Sökmen, eşsiz performansı ve caz, r&b, latin, soul, blues yorumları barındıran geniş müzik repertuvarı ile 19 Mart’ta touché sahnesine seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sökmen’e piyanoda Evren Karakul, kontrbasta Berker Şahin, davulda Emre Günaydın, flüt ve vokalde Aysun Sökmen, kemanda Yonca Silin ve çelloda Jülide Canca Eke eşlik edeceği bu müzik şöleni için touché’de yerinizi almayı unutmayın.

Kapı Açılış: 19.00

Melis Sökmen: 21.00

Bilet Fiyatı:

Genel Satış – 132,00 TL

AYSUN VE ALİ KOCATEPE // 20 MART CUMA // touché // 21.30

Türkiye’nin sevilen ikilisi Ali ve Aysun Kocatepe, “Küçük Bir Aşk Masalı” projeleriyle 20 Mart’ta touché sahnesinde!

Bir yanda, “Ben Sana Vurgunum”, “Melankoli”, “Çocuklar Gibi”, “Dağlar”, “Küçük Bir Aşk Masalı”, “Geberiyorum”, “Hey Gidi Dünya Hey” gibi ölümsüz şarkıların bestecisi Ali Kocatepe, diğer yanda, muhteşem sesi ve yorumuyla Aysun Kocatepe. Müzik dünyamızın en sevilen ikilisi şimdi de efsane şarkıları ve özel anılarıyla touché’de! 20 Mart'ta sanatçılara sahnede Mete Çelik Trio’sunun eşlik edeceği geceyi kaçırmayın.

Kapı Açılış: 19.00

Aysun ve Ali Kocatepe "Küçük Bir Aşk Masalı: 21.30

Bilet Fiyatı:

Genel Giriş Fiyat: 132,00 ₺

JAY-JAY JOHANSON// 21 MART CUMARTESİ // %100 STUDIO // 21.30

Çok sesli ve çok renkli müziği ile taze kalmayı başaran İsveçli şarkıcı ve söz yazarı Jaje Johanson, bilinen sahne ismiyle Jay-Jay Johanson kendine özel bir incelikle janrları eriten, trip-hop, synthpop ve elektronik müziğin yenilikçi birleşiminde yer alıyor. Şarkılarında yavaş yavaş tırmandırdığı downbeat, trip-hop ve electro-pop ritimleri ile adeta film-noir estetiğinde kendine has, imza bir sound yaratmayı başaran Johanson, 21 Mart’ta %100 Studio sahnesinde sevenleriyle buluşamaya hazırlanıyor.

Kapı Açılış: 20.30

Jay-Jay Johanson: 21.30

Bilet Fiyatları:

Avantajlı Dönem - Tam Fiyat: 82,50 TL

Avantajlı Dönem - Öğrenci Fiyat: 60,50 TL

CAZİNO: HAKAN BAHAR // 21 MART CUMARTESİ // touché // 21.30

Moda ve sahne sanatlarını eşsiz harmanlayan Hakan Bahar ile, yeni nesil gazino; “Cazino” için touché’de buluşuyoruz! Müziksever bir ailenin içine doğan Hakan Bahar, müzik eğitimi almasına rağmen ilk etapta kariyer olarak seçmedi. Moda editörlüğü alanında ilerleyen yetenekli sanatçı Harper’s Bazaar ve Marie Claire gibi dergilerde editörlük yaptı. Moda ve müziğe olan yetenekleriyle etkileyici projesi “İstanbul Gazinosu”nu hayata geçiren Bahar, yüksek modayı; nostaljiyi, bir dönemin estetik kültürünü ve müziğini eşi benzeri olmayacak bir deneyimle sunuyor. Hakan Bahar, bu kez moda ve müziğin, caz tınılarına da dokunduğu yeni projesi Cazino ile benzersiz ve çağdaş bir gazino deneyimi için touché sahnesinde!

Kapı Açılış: 19.00

Cazino: Hakan Bahar: 21.30

Bilet Fiyatları:

1. Kategori: Özel menü ve 2 içecek dahildir - 275,00 ₺

2. Kategori: Bistro - 2 içecek dahildir - 154,00 ₺

ZORLU ÇOCUK TİYATROSU KARTON ŞEHİR // 21 – 22 MART // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 12.00 – 15.30

Mehmet Zorlu Vakfı çatısı altında, Zorlu Holding’in 50. yılı anısına kurulan, 2003’ten bu yana 800 binden fazla çocuğu tiyatroyla tanıştıran Zorlu Çocuk Tiyatrosu 17. Yılında, Zorlu PSM’de başlayacağı yeni sezonuyla tiyatronun eğitici, öğretici ve eğlendiren sesini duyurmaya devam ediyor. Serdar Saatman’ın yazdığı ve Gaye Cankaya’nın yönettiği “Karton Şehir” çocuklara eğlenceli, coşku dolu bir zaman geçirmeye devam ediyor. Eşsiz bir çocuk müzikali olan “Karton Şehir”, rengârenk atmosferi ile çocukları sanatın güzellikleriyle buluşturup aynı zamanda da içerdiği son derece öğretici mesajlarıyla bu haftasonu minik tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Bilet Fiyatları:

1. Kategori - 22.00 TL

2. Kategori- 11.00 TL

HOŞ SADA: AHMET ÖZHAN // 22 MART PAZAR // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 21.00

Dünyaca ünlü sanatçıları ülkemiz seyircisiyle buluşturan Zorlu PSM’nin TRT Müzik işbirliğiyle hayata geçirdiği Türk Müziği rüzgârı estiren serisi “Hoş Sada” sezon boyunca Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde Türk Sanat Müziği veya Türk Halk Müziği’nin sevilen isimlerini göz alıcı bir orkestra eşliğinde seyircisi ile buluşturmaya devam ediyor. “Hoş Sada” kapsamında 22 Mart’ta sahneye sanat hayatı boyunca, Türk Müziği’nin popüler ve diğer alanlarında birçok ödül kazanmış, yurt içinde yüzlerce konserle ülke sanatına katkıda bulunmuş ve yine çeşitli ülkelerde katıldığı festivaller ve beş kıtada konserler vermiş değerli sanatçı Ahmet Özhan çıkıyor. Özhan “Yüzyılın Şarkıları” olarak nitelendirilen Türk Müziği eserlerini, sanatseverler için 22 Mart’ta Turkcell Platinum Sahnesi’nde seslendirmeye hazırlanıyor. Türk Müziği’nin en nadide eserlerine ev sahipliği yapan “Hoş Sada”, TRT Müzik ekranlarından da yayınlanacak.

Kapı Açılış: 20.30

Hoş Sada: 21.00

Bilet Fiyatları:

Tam 75.00 TL - Öğrenci 61.40 TL

Kısıtlı Görüş 49.50 TL

NİYET 101 // 22 MART PAZAR //Atölye 1 // 14.00

Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşen Niyet 101 katılımcılara; “Evrende varolan bir sistemi işletmeye hazır mısınız?” sorusunu soruyor. Dilek Öcekli ile birlikte Niyet etmenin inceliklerini öğreneceğiniz Niyet 101 atölyesinde; günlük hayatta ve özel durumlarda kullanabileceğiniz ana niyetlerin yanında, arzularınıza göre kendi niyetlerinizi oluşturma ve aktif hale getirmeyi öğreneceksiniz.

Niyet 101: 14.00

Bilet Fiyatları:

GENEL GİRİŞ Fiyat: 165,00 ₺


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.