Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-03 14:59:00

Shiseido yeni Waso serisiyle cilt bakımı ritüelinde devrim

Shiseido tamamı doğadan gelen saf içerikler ve Japon cilt biliminin birleşimiyle sunduğu yeni Waso serisi ile cilt bakımında ezberleri bozuyor.

Dünyanın en eski cilt bakım markası Shiseido, Waso serisi ile cildi nemlendiren ve tazelik katan ürünlerine yenilerini ekliyor. GIGA Hydrating Cream ile yumuşak, dolgun ve beslenmiş cilt sağlarken, Beauty Smart Water cildi temizlemek, nemlendirmek ve makyaja hazırlamak için üçü bir arada etki yaratıyor. Silky Smooth Sakura Mochi Mask ise cildinizi şımartarak canlandırıcı bir bakıma imza atıyor.Cildi yoğun şekilde nemlendiren Waso serisi 48 saat boyunca ciltte nemi koruyor ve sağlıklı bir görünüm kazandırarak ezberleri bozuyor.

GIGA HYDRATING CREAM

Shiseido Waso GIGA Hydrating Cream, 48 saat boyunca cildi nemlendirerek, gözeneklerin görünümünü azaltmaya ve kuruluğu önlemeye yardımcı oluyor. Aynı zamanda açık gözenek görünümünü azaltarak, parlak ve lekelerden arınmış bir cilt görünümü sağlıyor. Yoğun kıvamlı ve zengin dokusu sayesinde neme ihtiyaç duyan normal ve kuru ciltler için özel olarak tasarlandı. PhytoResist System+ ile botaniklerin zengin nem gücünü kullanarak cildin iç ve dış stres kaynaklarına karşı direncini arttırmaya destek oluyor. İçeriğinde su ve besin maddeleri açısından zengin olan havuç özleri bulunuyor. Özellikle gece ve gündüz için tek bir ürün kullanmakisteyenler için de ideal olan Waso GIGA Hydrating Cream, kullanım sonrası kısa sürede gözle görülür bir etki yaratıyor. Besleyici olma özelliği sadece ciltte değil aynı zamanda kırık saç uçları içinde kullanılabilen Waso GIGA Hydrating Cream, mineral yağlar ve paraben içermiyor.

BEAUTY SMART WATER

Shiseido Beauty Smart Water, mineraller içeren doğal formülüyle cildi derinlemesine ve nazikçe temizlerken aynı zamanda cildi nemlendirerek rahatlamasını sağlıyor. Pirinçten yapılan geleneksel Japon içeceği Amazake’den esinlenerek oluşturulan formülü, optimal nemlendirme sağlıyor. Cildi temizlemek, nemlendirmek ve makyaja hazırlamak için üçü bir arada etki yaratıyor. Gözeneklerin görünümünü en aza indirerek, makyaj öncesi kusursuz bir cilt hazırlayan Beauty Smart Water makyaj bazı olarakta kullanılıyor. Makyaj sonrası cildi temizlemek için kullanıldığında ise cilde tazelik hissi kazandırarak, cilde kaybettiği nemi geri kazandırıyor. Sabah ve akşamları pamukla uygulandığında yumuşak ve kapanmış gözeneklere kavuşmak için ideal.


Hibya Haber Ajansı

 

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.