Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-13 14:12:00

Yeni BMW 3 serisi ve BMW 5 serisi Almanya’da yılın otomobilleri seçildi

Avrupa’nın en prestijli otomobil dergilerinden biri olan auto motor & sport’un her yıl düzenlediği Best Cars ‘Yılın Otomobili’ ödüllerinde Yeni BMW 3 Serisi ve BMW 5 Serisi kendi kategorilerinde birinci seçildi.

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği BMW’nin, Yeni 3 Serisi ve 5 Serisi modelleri Premium otomobil rekabetinin anavatanı Almanya’da, kendi segmentlerinde Yılın Otomobili ödülüne layık görüldüler.

Avrupa’nın en prestijli otomobil dergilerinden auto motor & sport’un yaklaşık 103 bin okuyucusu tarafından belirlenen Best Cars ödülleri geçtiğimiz günlerde görkemli bir törenle sahiplerini buldu. 1976 yılından bu yana auto motor & sport okuyucularının oylarıyla düzenlenen Best Cars yılın otomobilleri ödüllerinde BMW en çok tercih edilen 2 segmentteki otomobiliyle ödül alarak gövde gösterisi yaptı.

D segmentinde standartları yeniden belirleyen Yeni BMW 3 Serisi rakiplerini geride bırakarak birinci seçilirken, E segmentinde de satışa sunulduğu günden beri üstün ve konforlu sürüş keyfi sunan BMW 5 Serisi rakiplerini geride bırakarak Yılın Otomobili seçildi.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.