Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-14 16:58:00

Ünlü isimlerden "Napiim Evdeyim Konserleri"

Vodafone FreeZone, koronavirüs salgınından korunmak için evinde kalan gençlere müzikle destek oluyor. Vodafone FreeZone’un her hafta Vodafone FreeZone Instagram hesabından canlı yayınlanacak “Napiim Evdeyim” konseptli online konserler serisine Patron, Chaby Han, Evrencan Gündüz ve Elif Çağlar gibi ünlü isimler konuk olacak.

14 Nisan 2020 – Vodafone’un gençlik markası Vodafone FreeZone, koronavirüsle mücadele kapsamında alınan evde kal tedbirlerine yeni bir online konserler serisiyle destek veriyor. Evde kalmanın hayati önem kazandığı bu dönemde gençlere müzikle moral ve motivasyon sağlamayı hedefleyen Vodafone FreeZone, gençlerin en sevdiği müzik türlerini bir araya getiren “Napiim Evdeyim” konseptli özel bir konser serisi hazırladı. Her hafta bir konser olacak şekilde düzenlenecek “Vodafone FreeZone Napiim Evdeyim Konserleri”, Vodafone FreeZone Instagram hesabından canlı yayınlanacak.

İlk konser Patron’dan

“Vodafone FreeZone Napiim Evdeyim Konserleri”nin ilk konuğu, Türkçe rap’in başarılı isimlerinden Patron (Ege Erkurt) olacak. Patron konseri, 14 Nisan Salı günü saat 22.00’da yayınlanacak. “Vodafone FreeZone Napiim Evdeyim Konserleri”nde ilerleyen haftalarda “Chaby Han’la K-Pop” ve “Evrencan Gündüz ve Elif Çağlar’la Akustik” konserleri gerçekleştirilecek.

Koronavirüsle mücadelede toplumun her kesiminin olduğu gibi gençlerin de yanında olduklarını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmemiz gereken bir dönemdeyiz. Bu dönemde, salgından korunmak ve yayılımını önlemek açısından evde kalmak büyük önem taşıyor. Gençlerimizin evde kalmalarını teşvik etmek ve onlara bu süreçte güzel bir müzik deneyimi sunmak için online konser serisine başlıyoruz. Gençlerin en sevdiği müzik türlerinde canlı konserler düzenleyeceğiz. Evde kaldığımız bu dönemde ‘napıyorsun?’ sorusuna en çok verdiğimiz cevabı konserlerimizin konsepti olarak belirledik ve konserlerin adına ‘Napiim Evdeyim Konserleri’ dedik. Tüm gençlerimizi ‘evde kal’ günlerinde müzikle moral bulmaya davet ediyoruz” dedi.


Hibya Haber Ajansı

 

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.