Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-15 12:04:00

Fibabanka mobil vespa kazandırıyor

Müşterilerinin ihtiyaç duydukları her an ve her yerde yanlarında olan Fibabanka, mobil bankacılık uygulaması ‘Fibabanka Mobil’i kullanan müşterilerine Vespa, iPhone ve AirPods Pro kazanma fırsatı sunuyor

Müşteri odaklı yaklaşımıyla çok daha hızlı ve kolay bankacılık deneyimi sunmak adına dijital kanallarını kısa süre önce yenileyen Fibabanka, mobil bankacılık uygulamasını kullanan müşterileri için ödüllü bir kampanyaya imza atıyor.

Bu kapsamda; 30 Nisan tarihine kadar Fibabanka Mobil’e giriş yapan müşteriler, 1 adet Vespa Primavera Piaggio, 10 adet Apple iPhone ve 10 adet Apple AirPods Pro’dan birini kazanma şansı elde ediyor. ‘Fibabanka Mobil’i kullanan müşterilerine her hafta yeni bir çekiliş hakkı sunan Fibabanka, hediye kazanan isimleri 28 Mayıs 2020 tarihinde Takvim Gazetesi’nde ilan edecek. Kampanya ile ilgili detaylar fibabanka.com.tr internet sayfasında.

Bankacılık işlemlerinde müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan Fibabanka; ‘Anlarız hızla, çözeriz hızla’ anlayışıyla yeni hizmetler geliştirmeye ve müşterilerine sürprizler sunmaya devam ediyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.