Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-26 18:30:00

Üretilen ilk maskeler İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi

Helvacıoğlu: Polislerimiz ve kolluk kuvvetlerimiz her zaman sahadalar ve sağlıklarını korumak için üzerimize düşen sorumluluk var

Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediyesi ve Keşan Sosyal Hizmet Merkezi işbirliğinde “Tedbirli Ol Sağlıklı Kal” projesi kapsamında üretilen ilk maskeler, 26 Mart 2020 Perşembe günü Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Nergis Mustafapaşa; üretilen maskeleri başta sahada görev yapan personel olmak üzere Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tekin’e teslim etti.

Corona Virüse karşı alınan tedbirler kapsamında Sosyal Hizmet Merkezi’nde görevli 10 kurs öğretmeninin taşın altına elini koyarak son dönemde oldukça ihtiyaç duyulan maskelerin üretimine geçtiğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Belediyemizin malzeme desteği, Kaymakamlığımız ve Sosyal Hizmet Merkezimizin de emekleriyle ürettiğimiz ilk maskeleri Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğümüze teslim ediyoruz. Polislerimiz ve kolluk kuvvetlerimiz her zaman sahadalar ve sağlıklarını korumak için üzerimizde sorumluluk var.” dedi.

Helvacıoğlu, üretilen maskelerin her gün sahada çalışan personel başta olmak üzere tüm kamu kuruluşlarına, STK’lara, Pazar esnafına, ihtiyaç duyulan alanlara ve vatandaşlara dağıtılacağını belirtti.

Sosyal hizmet merkezinde kursların iptal edilmesinin ardından kurs öğretmenlerinin gönüllü olarak maske üretimine başladığını bildiren Nergis Mustafapaşa “Bunun üzerine Keşan Kaymakamlığımız ve Keşan Belediyemiz ile proje hazırladık. Üretimimiz çok iyi gidiyor. Maske üretiminde hijyen kurallarına harfiyen uyuyoruz. Halkımız üretilen maskelerin dezenfekte edildiğine dair kesinlikle müsterih olsunlar. Corona Virüs salgını bitinceye kadar maske üretimimize devam edeceğiz. Amacımız Corona Virüs tedbirlerine uymak, bilinç ve farkındalık oluşturmak. Amacımız kurumlarımıza, vatandaşlarımıza hizmet üretmek. İlk etapta 500’e yakın maske üretimi gerçekleştirdik.” şeklinde konuştu.

Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tekin de projede emeği geçen herkese teşekkür etti ve üretilen maskeleri personellerine dağıtacaklarını kaydetti.    


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.