Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-19 12:07:00

Baharda fırsatlarla ışıldayın

Bu indirimle yetinmeyen sevilen marka, emojili mobilyalarda ekstra yüzde 20 indirim peşinde ise ekstra yüzde 20 indirim ile bahar sevincini evlerinize taşıyor.

 

‘Kalbi Evinde Atanlara’’ sloganı ile evlerinize dokunuşlar yapan Tepe Home, hayata geçirdiği yeni kampanyası ile cebinizi ve yüzünüzü güldürmeye devam ediyor. Tüm mobilyalarda yüzde 40 indirim sunan Tepe Home, emojili mobilyalara özel sunduğu ekstra yüzde 20 indirim ile de bahar fırsatı sunuyor. Bununla da yetinmeyen sevilen marka, peşinde sunmuş olduğu ekstra yüzde 20 indirim ile de ev ekonominize de katkı sağlıyor. Tepe Home mağazalarındaki zengin mobilya yelpazesindeki çeşitli ürünlere uygulanan indirimde, farklı zevklere uygun koltuklar, yatak ve yemek odası takımları bulmak mümkün.

 

Evleneceklere ve yaşam alanlarını yenileyeceklere bahar müjdesi

 

Mobilya tasarımlarında estetik, kalite ve rahatlığa öncelik veren Tepe Home, başlattığı kampanyayla çok özel bir fırsat sunuyor. Tepe Home’un sunduğu bu avantajlı kampanyalarla ister yaşam alanlarınızı yenileyin ister eksiklerinizi tamamlayın. Kullanırken keyif ve mutluluk veren, detaylarındaki zarif dokunuşlarla alışılmışın dışında bir tasarım sunan mobilyalar, konforu ve kaliteyi bir araya getiriyor. Yatak odası, oturma odası, yemek odası, genç odası koleksiyonları ile puf, sehpa, kitaplık ve dresuarlar seçeneklerinin de dahil olduğu kampanyadan faydalanmak isteyenler acele edin, Tepe Home’un birbirinden çeşitli ürünleri çok uygun fiyatlarıyla evinizin enerjisini yükseltecek.

__________________________________________________________________________

Tepe Home Hakkında

1969 yılında Bilkent Holding çatısı altında kurulan Tepe Mobilya ile ilk adımlarını atan, sonrasında 1997 yılında mobilya ve ev dekorasyonu ürünlerinin aynı çatı altında tüketiciye sunulduğu ilk perakende mağazalar zinciri olarak hizmet vermeye başlayan Tepe Home, Ankara Bilkent’te 60.000m2 alan üzerine kurulu tam entegre üretim tesislerinde faaliyetlerini sürdürmektedir. 50 yıllık sektör deneyimini dünya trendleri ile harmanlayan, sektörü yönlendiren, büyüten bir sanayi ve perakende şirketi olan Tepe Home, Türkiye genelinde toplam 16 noktada; 45.000 m2‘nin üzerinde satış alanında; 5.000’in üzerindeki ürün çeşitliliği ile hizmet vermektedir. Kurulduğu günden bu yana kalitesi ve güvenilir imajı ile kendini farklı konumlandıran ve müşterilerine ayrıcalıklı mağazacılık deneyimi yaşatan Tepe Home, perakende mağazacılığın yanı sıra profesyonellere ve mimarlara yönelik çözümler de sunmaktadır. Konut ve ofis mobilyalarının yanı sıra hava alanı, sağlık merkezleri, hastaneler, üniversiteler, konferans salonları, kütüphaneler, yurt binaları, oteller, restoranlar, eğitim ve iş merkezleri gibi büyük projelerin tüm dekorasyon ve tefriş çalışmalarını da başarıyla gerçekleştiren Tepe Home; aynı zamanda yurt içi ve yurt dışı bayilikler de vermektedir.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.