Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-02 12:25:00

Eminevim, kendi yöneticilerini kendisi yetiştirecek

LİDERLERİ KENDİ İÇİNDEN ÇIKARACAK

Faizsiz finans sisteminin kurucusu Eminevim, insan kaynakları politikasında başarılı bir projeye imza atarak yönetici yetiştirme programını hayata geçirdi.

Türkiye’de istihdama önemli katkılar sunan Eminevim, büyüyen şirket yapısı doğrultusunda yönetici ihtiyacını karşılayacak önemli bir eğitim projesini başlattı. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilen ve şirket içindeki çalışanların liderlik, kişisel farkındalık ve mesleki yetkinlikler bakımından değerlendirildiği programda, seçilen adayların eğitim süresi boyunca yöneticiliğe hazırlanması sağlanıyor.

Geleceğin Yöneticileri adıyla başlatılan ve 5 ay süren yönetici yetiştirme programının ilk mezunları ise İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde düzenlenen özel törende sertifikalarını aldı. Yönetici adaylarının yanı sıra Emin Grup İcra Kurulu Başkanı Sefa Üstün, yönetim kurulu üyeleri ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi akademisyenlerinin katıldığı törende, eğitim programını başarıyla tamamlayarak sertifikalarını alan 17 yönetici adayının yeni kariyer yolculuğu başladı.

“Şirketimizin en büyük yatırımı insan kaynağıdır”

Düzenlenen törende konuşan Emin Grup İcra Kurulu Başkanı Sefa Üstün, şirket olarak insan kaynağına verilen önemi ve gerçekleştirilen programın amacını şöyle açıkladı: “İnsan kaynağı şirketimiz için en büyük yatırımdır. Yönetim ve liderlik becerileri gelişmiş çalışanlara sahip olmak ise günümüzdeki en önemli ihtiyaçlarından birisidir. İşte biz de Emin Grup olarak, bu doğrultuda hayata geçirdiğimiz Geleceğin Yöneticileri programıyla, bünyemizdeki önemli yetenekleri kazanarak, geleceğimizi emanet edeceğimiz yönetici adaylarımızı yetiştirerek, iş dünyasındaki rekabet gücünde fark yaratmayı amaçladık. Uyguladığımız bu programla büyüme planlarımız doğrultusunda ihtiyaç duyulan yönetici ihtiyacını kendi içimizden karşılamanın yanı sıra bir yönetici havuzumuzun da oluşmasını sağladık. Bugün de ilk kez düzenlenen programımızı birincisini tamamlamış olduk ve başlattığımız programla kendi şirket bünyemizden 17 yönetici adayı kazandık. Programı başarıyla tamamlayan 17 arkadaşımızın yeni kariyer yolculuğunda başarılar diliyorum.”

 

EMİNEVİM Hakkında

Emin Grup bünyesinde 2005 yılında kurulan Eminevim, geliştirdiği faizsiz ev ve araç alma finansman sistemi ile Türkiye’de 120’den fazla şube ve 1900’den fazla çalışanla hizmet vermektedir. Ev sahibi olmak isteyenleri Elbirliği Sistemi içine dahil ederek faizsiz, vade farksız imkanlarla ve uzun vade taksitlerle ev sahibi yapmaktadır. 29 yıllık bir köklü bir geçmişe sahip Emin Grup bünyesinde faaliyet gösteren Eminevim, bugüne kadar 150 binden fazla kişinin tercihi olmuş ve sektöründeki liderliğini 29 yılı aşkın süredir sürdürmüştür.

Faizsiz ev alma sisteminin mucidi olan Eminevim, kişilere istediği ilden beğendiği evi alabilme imkanı sunarak Türkiye’de ev sahibi olmak isteyen kişilerin uğrayacağı ilk adres haline gelmiştir.

Türkiye’nin 81 ilinde tapu teslim eden ilk özel kurum olma unvanını elinde bulunduran Eminevim, her ay yaklaşık 2.000 kişiyi ev ve araç sahibi yapmaktadır. Her ölçekte tasarrufu bir araya getiren Elbirliği Sistemi ile kurumsal, şeffaf ve faizsiz bir şekilde müşterilerin gayrimenkul ve araç edinmesini sağlamayı hedefleyen firma, bugün faizsiz finans sektörüne yön vermektedir.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.