Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-08 14:55:00

Continental Türkiye’den online bayi eğitimi

Continental Türkiye, kurumsal sosyal sorumluluk misyonuyla işbirliği yaptığı firma ve kurumlara verdiği lastik eğitimini bu kez Covid-19 tedbirleri kapsamında bayileriyle online olarak gerçekleştirdi.

Covid-19 tedbirleri kapsamında geçtiğimiz günlerde bayileriyle online gündem değerlendirme toplantısında bir araya gelen Continental Türkiye, bu kez de bayileriyleonline eğitimde bir araya geldi. Continental eğitmenleri, binek ve ağır vasıta lastik eğitimleri kapsamında doğru lastik seçimiyle ilgili detaylı bilgileri katılımcılarla paylaştı.

Üç gün süren online bayi eğitim kapsamında ayrıca Continental eğitmenleri, katılımcıları ağır vasıta lastiklerinde dış faktör kaynaklı oluşabilecek hasar ve lastik kaplama hakkında da detaylıca bilgilendirdi. Eğitim, bayilerin sorularının yanıtlanmasıyla son buldu.

Online bayi eğitimi kapsamında açıklamada bulunan Continental Türkiye Genel Müdürü Ali Okan Tamer, "Son zamanlarda hayatımızın her alanını etkileyen Covid-19, iş yapış tarzlarımızda da belli başlı değişikliklere neden oldu.Bu süreçte tüm çalışanlarımız ve iş ortaklarımızla yakın çalışmanın ve birbirimizi geliştirecek yeni ortamlarda buluşmanın önemini bir kez daha anlamış olduk. Bu vesileyle gerçekleştirdiğimiz online toplantıların yanı sıra daha önce işbirliği yaptığımız firma ve kurumlara verdiğimiz lastik eğitimini online platformlara taşıyarak iş ortaklarımızın yanında olmayı ve iş süreçlerini geliştirmelerine yardımcı olmayı hedefliyoruz.’’ dedi.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.