Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-03-27 13:55:18

Pizzabulls, ramazanda sahura kadar açık

Türkiye’de pizzanın en lezzetli adresi Pizzabulls, her ramazan olduğu gibi bu yıl da iftar ve sahur saatlerini pizza şölenine dönüştürüyor. Yüzde yüz yerli sermaye ile yoluna devam eden, istihdama ve ekonomiye katkılarını sürdüren Pizzabulls, ramazan ayına özel kampanya ve avantajlarla, sahura kadar hizmet verecek. 

İftarda ve sahurda etli pizzalar tercih ediliyor

Pizza sektörüne Türk imzasını atan ve pizza denilince akla gelen ilk isimlerden biri olmayı başaran Pizzabulls, ramazan ayında sahura kadar açık olmayı gelenek haline getirdi. Müşterilerinin iftarda ve sahurda Pizzabulls’da buluşmaktan mutlu olduğunu söyleyen Pizzabulls CEO’su Cavit Can Kırbeyi, ramazan ayında satışların da arttığını belirtiyor.

Cavit Can Kırbeyi’nin verdiği bilgilere göre, Türk halkı pizza tercihini etli seçeneklerden yana kullanıyor ve Alibaba adlı kavurmalı pizza her dönem zirvede kalmayı başarıyor. İftar sofralarının vazgeçilmezi, pastırmalı ve sucuklu olan New Jersey pizza. Deniz ürünlü Orlando pizzası ise satış grafiğinde yükselişte. Pizzabulls müşterilerinin ortak lezzet tercihi ise iftar yemeklerini Pizzabulls’un vazgeçilmez tatlısı çikolatalı sufle ile taçlandırmak. 

Pizzada Türk imzası

Yabancı sermayenin hakim olduğu pizza sektöründe Türk imzasını kalite ve lezzet ile bütünleştirmeyi başaran Pizzabulls, düzenlediği avantajlı kampanyalarla müşteri memnuniyetini yüksek düzeye çıkarırken, 2023’de şube sayısını da 100’e çıkarmayı hedefliyor. Pizzabulls Ceo’su Cavit Can Kırbeyi yaptığı açıklamada; İstikrarlı büyümeyle istihdama da güçlü katkı sunmaya devam edeceklerini ve bin olan çalışan sayısını 2023’te bin 200’e çıkaracaklarını söyledi.

“Ülkemizde yaklaşık bir yılda 100 milyondan fazla pizza tüketildi. Online siparişlerde ise pizzanın yükselişi her geçen yıl katlanarak devam ediyor” diyen Cavit Can Kırbeyi, her iki kullanıcıdan birinin pizza siparişi verdiğini sözlerine ekledi. 

Pizzabulls Ceo’su Cavit Can Kırbeyi, pizzaseverleri ramazan ayı boyunca, iftarda ve sahurda, Pizzabulls’a beklediklerini ve bu özel saatleri müşterileri ile birlikte pizza şölenine çevirmek istediklerini söyledi.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.