Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-01-19 14:23:38

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da, sömestr döneminde karne hediyesi almak isteyenlere bütçe dostu seçenekler sunuluyor. Eğitim ve oyun dünyasının vazgeçilmezi bilgisayarlar, oyun keyfini artıracak aksesuarlar ve hobi ürünleri, “Sömestr Heyecanı” kampanyası kapsamında müşterilerle buluşuyor.

Sömestrde dijital tiyatro hediyesi

26 Ocak’a kadar devam edecek kampanyada kullanıcılara dijital tiyatro platformu Kumbaravan kodu hediyesi bulunuyor. 1 aylık sınırsız Kumbaravan kodundan, Sömestr Heyecanı kampanyasındaki ürünlerden bin TL ve üzeri peşin sipariş veren müşteriler yararlanabiliyor. Tiyatro oyunlarını istenilen zamanda ve yerde sınırsız izleme imkanı sağlayan Kumbaravan platformu içerisinde yerli ve yabancı, yetişkin ve çocuk oyunları yer alıyor.

Telefon ve aksesuarlarda indirim

10-23 Ocak 2023 tarihleri arasında Turkcell mağazalarında ve Pasaj’da müşterilere, akıllı telefon, tablet, kulaklık ve saat olmak üzere toplam 19 farklı üründe sömestir öncesi özel teklifler devam ediyor. Tekliflere Turkcell uygulamasından da erişilebiliyor.

Ayrıca yine sömestr dönemine özel Turkcell mağazalarından alınan seçili Casper marka bilgisayar alımlarında ise oyunseverlere 1 aylık Turkcell’in bulut tabanlı oyun platformu GeForce NOW powered GAME+ hediyesi mevcut. Kullanıcılar, GAME+ ile donanım ve cihaz masrafları yapmadan en yeni ve gelişmiş oyunları bulut üzerinden oynayabiliyor.

Alternatif ödeme seçenekleri, 36 aya varan taksit avantajı

Alternatif ödeme seçenekleri sunan Pasaj’da Turkcell’liler, alışverişlerini faturasına yansıtıyor, 36 aya varan taksitle ödüyor. Bunun yanı sıra bir diğer kampanya kapsamında, 31 Ocak’a kadar anlaşmalı banka kartlarıyla yapılan taksitli alışverişlerde +2 taksit imkanı da sunuluyor. Tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde yararlanılabilen kampanya, 2 ile 10 ay arası taksitli işlemlerde geçerli oluyor.

Pasaj müşterileri yaptıkları alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından faydalanıyor. Operatör bağımsız herkesin kullanabildiği Pasaj’dan satın alınan ürünlerin tamamı ise yüzde 100 doğa dostu yenilenebilir karton ambalajlarda teslim ediliyor. İstanbul içi seçili ürünlerde 24 saatte teslimat opsiyonu bulunuyor. Kampanya hakkında detaylı bilgiye https://www.turkcell.com.tr/karne-hediyesi/ üzerinden, diğer tüm kampanyalara ve hediye çeki detaylarına ise www.turkcell.com.tr/pasaj üzerinden ve Turkcell uygulamasından erişilebiliyor.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.