Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-02 15:07:00

“Bugüne kadar olan hikâyemi kaleme aldım” Mustafa Sandal yeni kitabını ilk kez D&R’da imzaladı

Sanat dünyasındaki 25’inci yılını; hayatını ve müzik yolculuğunu anlattığı ‘Beni Ağlatma’ adlı kitapla taçlandıran Mustafa Sandal, ilk imza gününde hayranlarıyla bir araya geldi. 1 Şubat Cumartesi günü D&R Zorlu’da gerçekleşen imza gününde sevenlerinden yoğun ilgi gören başarılı şarkıcı, bol bol imza dağıttı ve okurlarıyla fotoğraf çektirdi. Uzun süre sonra imza günü düzenleyen sanatçı, kitapla ilgili çok güzel tepkiler aldığını söyledi.

 

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, sevilen isimleri okurlarıyla buluşturmayı sürdürüyor. Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, hayatını anlattığı “Beni Ağlatma” kitabının ilk imza gününde D&R Zorlu’ya konuk oldu. Yoğun katılımla gerçekleşen ve Mustafa Sandal hayranlarının erken saatlerde uzun kuyruklar oluşturduğu imza gününde keyifli anlar yaşandı. Kitabı için ilk kez imza günü düzenlediğini ve gördüğü ilgiden dolayı mutlu olduğunu belirten ünlü şarkıcı, yeni kitabını imzalarken sevenleriyle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

Uzun bir zamandan bu yana ilk kez imza günü düzenlediğini belirten Sandal, “Benim için özel ve güzel bir gün. Bugün burada sizlerle buluşmaktan dolayı çok mutlu ve çok keyifliyim. ‘Beni Ağlatma’ 12 günde 10 bin satış adedine ulaştı. Çok güzel tepkiler alıyorum. Kitapta kendi hikayemi, kişisel tecrübelerimi aktardım. Umarım okurlar da keyif alır. İnsanlar düşer, kalkar ve devam eder. Hayattaki en büyük tecrübe de bence bu. Bazen çabuk vazgeçiyoruz. Oysaki sürekli denemek gerekiyor. Hayata umutla bakmak gerekiyor. Kitapta evlilik sürecimden baba oluşuma pek çok nokta yer alıyor. Tabii ki kendimi eleştirdiğim kısımlar da var. Şu an için kitabı filme dönüştürme gibi bir düşüncem bulunmuyor. İkinci kitap mutlaka gelecek. Yolculuk devam ediyor. Bugüne kadar olan hikayemi kaleme aldım. Günü geldiğinde bundan sonraki kısmı da yazacağım” dedi.

 

Kitap hakkında

Kalbinizle yaptığınız her şey bir gün size geri dönecektir.

Bir anlık tutkuyu gerçek bir aşk hikâyesine çevirebilirsen, o zaman yaşadığın hayatın hakkını verdin demektir. Benim hikâyem de annemin Beyoğlu’nda babamın kıyafet satan dükkânına girmesi ve karşılıklı ilk bakışlarıyla başlamıştı. Belki de hayatım boyunca şarkılarımla aradığım aşk, anne ve babamın yeteri kadar besleyemediği sevgiye bir ithaftı. Onların bir anlık hissettiği duygu, ne mutlu ki benim için şarkılarımla beraber sonsuza kadar sürecek bir aşka dönüştü. İşte bu ruhla anlam katmaya çalıştığım hikâyemi, bir kitapla geleceğe aktarmak istedim. Yolumuz ve yolculuğumuzun devamı var…

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.