Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-09-11 12:44:00

Sanma Ki İsveç Köfte, Tarifin Özü Bizde!

Orijinal, Demiglacce, Cafe de Paris, Mantarlı Kremalı, Kekikli Kremalı, Acılı Közbiberli olmak üzere 6 farklı çeşidiyle İsveç Köfte seçenekleri, Doyuyo!’da özel tatlar keşfetmeyi sevenleri bekliyor.

Doyuyo! Menüsünde ayrıca, Perimayo, Körimayo, Barbekümayo, Kekikmayo, Chipotlemayo, Shiriracha özel sosları ile hazırlanan Izgara Butt’lar, tavuk pirzola ile hazırlanan Orijinal, Barbekü, Paprika Parmesan, Wujuköri, 7 Otla, Red Dragon Butta çeşitleri, Doyuyo!’nun özel marinasyonu ile 12 saat terbiye edilen kemiksiz deri göğüs filetoları ile hazırlanan Tenders’lar, hamburgere Doyuyo! ekibinin yorumunu kattığı lezzet bombası Yoburger! ve tavuk pirzoladan hazırlanan Yodürüm! çeşitleri hem göze hem damaklara hitap ediyor.

Doyuyo menüsü Fish&Chips, Patayo!, Nachos, Mozorella Stick, çorba çeşitleri, Nan Ekmeği, Browyo ve Tiramiyo ile de her zevke uygun alternatifler sunuyor.

Doyuyo!, İstanbul Özdilek AVM, Viaport AVM, İzmir Mavibahçe AVM, Venezia AVM, Metropol İstanbul AVM ve Ankara şubelerinden sonra çok yakında tüm Türkiye’de… Tavuk Dünyası’nın mucidi Pardo Food tarafından hayata geçirilen Doyuyo!, Türkiye’nin yeni lezzet efsanesi olarak franchise vermeye devam ediyor.

Kaynak:isteiletisim

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.