Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı'nın, 14–24 Ekim tarihleri arasında İzmit, Kandıra ve Kartepe ilçelerinde icra ettiği operasyonlarda; 361 adet sentetik ecza, 6 kök kenevir bitkisi, 441 gram esrar, 492 gram bonzai, 8 gram metamfetamin ve 1 adet hassas terazi ele geçirdi.
Operasyonlar sonucunda 10 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
Körfez ve Dilovası ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda, şüphelilere ait bir iş yeri ve bir araçta yapılan aramalarda toplam piyasa değeri yaklaşık 2 milyon 450 bin TL olan kaçak ürünler ele geçirildi.

Operasyonda; 290 adet kol saati, 40 adet tıraş makinesi, 35 adet kulaklık, 30 adet oyun konsolu, 15 adet masaj aleti, 3 adet cep telefonu ve 1 adet saç düzleştirici bulundu. Olayla ilgili 2 şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı.
Ayrıca Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve ilçe jandarma ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında; "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama” ve “kaçakçılık” suçlarından 11 yıl 5 ay 15 gün hapis cezası ve 2 aranma kaydı bulunan bir şahıs, Gölcük’te yakalanarak adalete teslim edildi.
Hibya Haber Ajansı
© Copyright 2025 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.