Kepez Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Otodrag Şampiyonası'nın 4. ayak yarışları, Kepez Yeni Drag Pisti'nde antrenman ve sıralama turlarıyla başladı. Türkiye'nin farklı illerinden katılan sporcular, altı ayrı kategoride derece elde etmek için piste çıktı.
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) organizasyonuyla gerçekleştirilen yarışlarda sporcular; Street, Super Street, Pro-Street, Drag, Pro-Drag ve Super Pro Drag kategorilerinde mücadele ediyor. İlk gün gerçekleştirilen sıralama turlarında en iyi dereceleri elde etmeye çalışan yarışmacılar, final öncesinde avantaj sağlamayı hedefliyor.
Şampiyonanın 4. ayak yarışları, yarın düzenlenecek eleme ve final mücadeleleriyle tamamlanacak. Sporcular, kendi kategorilerinde birincilik elde etmek için Kepez Yeni Drag Pisti'nde yarışacak.
Hibya Haber Ajansı
© Copyright 2026 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.