Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-19 11:15:00

Özdilek Holding’den sevimli dostlarımız için anlamlı proje Pati Payı

ÖzdilekPark Bursa Nilüfer ve ÖzdilekPark İstanbul yemek katında bulunan Pati Payı kutularımız sayesinde sadece yaşamımızı değil artan yemeklerimizi de sevimli dostlarımızla paylaşıyoruz.

Özdilek Holding, hayvanların en temel ihtiyacına yönelik tasarladığı
“Pati Payı” projesini hayata geçirdi.

ÖzdilekParklarda hayata geçirilen projede misafirler artan yemeklerini, yemek katında konumlandırılan Pati Payı kutularına bırakıyor. Misafirlerden kalan yemekler, günlük olarak biriktirilip uygun koşullarda muhafaza ediliyor. Gün sonunda biriken ve içerisinde kürdan, peçete gibi atık maddelerden ayrıştırılan yemekler, hem sokak hayvanlarına hem de barınaklardaki hayvanlara, gönüllü yardımseverler ve barınak temsilcileri aracılığıyla ulaştırılıyor.

Sevimli dostlar için mutluluk hareketi

Misafirlerin desteğiyle oluşturulan mutluluk hareketiyle hayvanların en önemli ihtiyaçlarından biri olan beslenme ihtiyacına büyük bir katkı sağlanmış oluyor.

Bu anlamlı farkındalık projesi ile misafirler de kalan yemeklerinin hem sokak hayvanlarına hem de barınaklardaki hayvanlara ulaştırılmasından son derece mutlu oluyorlar.

Sen de yemeğini paylaşmak ister misin?

Projelerini daimi fayda sağlama ve sürdürülebilirlik ekseninde yürüten Özdilek Holding, hayvan dostlarımız için başlattığı bu anlamlı projeye tüm misafirlerinin desteğini bekliyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.