Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-05 16:05:00

Sen Evde Kal Biz Sana Geliriz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı, koronavirüs (covid-19) salgını nedeniyle, “Sen Evde Kal Biz Sana Geliriz” sloganıyla, kültür ve sanat etkinliklerini, online olarak sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Nisan ayı boyunca, hem yetişkinler hem de çocuklar için bir çok kültür etkinliği, Kültür Daire Başkanlığı’nın sosyal medya hesaplarından ve Youtube kanalından yayınlanacak.

 

Çocuklar için masal saati, atölye çalışmaları ve tiyatro oyunlarının yer aldığı programda yetişkinler için ‘’Tadımlık Konser’’ başlığıyla mini konserler ile birlikte arşiv konser kayıtları, belgesel gösterimleri ve sanatçılardan, edebiyatçılardan kitap-film önerilerinin yer aldığı ‘’Günün Tavsiyesi’’ ve “Gezgin Söyleşileri” gibi bölümler bulunuyor.

 

İBB Kültür Daire Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da, online etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. 23 Nisan haftasında da çocuklar için; opera, tiyatro, film gösterimi, konser ve söyleşiler gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

 

27 Mart Dünya Tiyatrolar gününde çocuklar ve yetişkinler için Şehir Tiyatroları’nda daha önce sahne alan oyunları online yayınlayan İBB Kültür Daire Başkanlığı, 2 Nisan’da Sabahattin Ali’yi ölüm yıldönümünde Sabah Yıldızı: Sabahattin Ali belgeselini online yayınlayarak andı.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.