Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-07 09:49:00

Saat ve Saat bu zor dönemde çalışanlarını mağdur etmeyecek

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm mağazalarını kapatan Saat ve Saat, çalışanlarının Mart ayında olduğu gibi Nisan ve Mayıs ayı maaşlarının da eksiksiz olarak ödeneceğini duyurdu. Bu dönemde millete ve devlete desteğin herkesin üzerine düşen bir görev olduğunu belirten Saat ve Saat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, bu konuda ellerinden gelen tüm desteği sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm mağazalarını geçici olarak kapatan Saat ve Saat, çalışanlarını mağdur etmemek için Mart ayında olduğu gibi Nisan ve Mayıs ayı maaşlarının eksiksiz ödeneceğini açıkladı. Bu zor dönemde herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyleyen Saat&Saat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, öncelikle çalışanlarının haklarını korumaya devam edeceklerini ifade etti.

Millete ve devlete desteğin iş insanlarının üzerine düşen bir görev olduğunun altını çizen Saat ve Saat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, şunları söyledi: “Türkiye, tüm dünya gibi olağan üstü bir dönem yaşıyor. Biz de bu dönemde çalışma arkadaşlarımız ve ülkemiz için elimizi taşın altına koyuyoruz ve fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Çalışma arkadaşlarımız, bizim ailemiz ve önceliğimiz. Onları mağdur etmemek için elimizden geleni yapacağız. Bu çerçevede Mart ayında olduğu gibi Nisan ve Mayıs maaşlarını eksiksiz ödeyeceğiz. Hiçbir çalışma arkadaşımız işini kaybetmeyeceği gibi tüm haklarını koruyacağız. Şu aşamada birincil önceliğimiz satıştan ziyade çalışanlarımızın yanında olmak. Bu sıkıntılı günlerin elbirliği ve dayanışma içerisinde nispeten daha kolay geçeceğine ve en kısa zamanda normal günlerimize döneceğimize inanıyoruz. ”

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.