Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-01-20 15:53:18

Yıldırım Vakfı’nın ücretsiz “English W/Tech Platformu” ile bu sömestrda sağlam bir başlangıç yapın

İngilizce eğitiminin herkes için ulaşılabilir hale gelmesi amacıyla çalışmalar yürüten ve 2019 yılında Türkiye’nin ilk ve tek ücretsiz çevrimiçi İngilizce konuşma platformu olan English W/Tech’i kuran Garip ve Zeycan Yıldırım Vakfı; bu sömestr tatilinde dil eğitimine sağlam bir başlangıç yapmak isteyen öğrencileri ücretsiz İngilizce konuşma derslerine davet ediyor.

​Yıldırım Vakfı’nın, yeni kuşağın eğitim alışkanlıklarını göz önüne alarak kurguladığı, kendi okullarında pilot programlarla test ettiği ve teknolojik yeniliklerle desteklediği English W/Tech platformu www.englishwtech.com, öğrencilere konuşma becerilerini geliştirmek için zengin olanaklar sunuyor.

English W/Tech gençlerimizin katılabileceği tamamen ücretsiz ve sınırsız olan bir İngilizce Konuşma Kulübü. Hafta içi her gün online olarak gerçekleşen konuşma derslerine 13-18 yaş arası tüm öğrenciler tamamen ücretsiz olarak katılabilir. Ders programları gençlerin ilgisini çeken gezi, sanat, spor, kültür, seyahat, teknoloji, psikoloji, medya gibi konularda resim, video ve teknolojik araçlarla zenginleştirilmiş içeriklerden oluşuyor ve katılımcılar uluslararası eğitmenler eşliğinde sadece İngilizce konuşmakla kalmıyor ‘dünya vatandaşı’ vizyonuyla kendisini farklı konularda geliştirme fırsatı buluyor. Dersler orta ve ileri seviye olmak üzere farklı seviyelere hitap ediyor. Programın en önemli özelliklerinden biri de Kanada, Amerika, İngiltere gibi ülkelerden Uluslararası İngilizce Eğitim Sertifikası’na sahip eğitmenler tarafından verilmesi, böylece öğrenciler anadili İngilizce olan eğitmenlerden konuşma dersleri alma şansı buluyor.

Derslere katılmak çok kolay

www.englishwtech.com adresinden ders programına bakarak seviye, ders konusu, ders gün ve saati bilgilerine kolayca ulaşılabiliyor. İstenen dersin online ders linki ve şifresi ile derse giriş yapılıyor. Ayrıca derslerle ve katılımla ilgili @englishwtech instagram hesabından da bilgi alınabilir.

Yıldırım Vakfı, İngilizce eğitiminde ücretsiz programlar yürütüyor

Öğrenci, öğretmen ve çalışanlar başta olmak üzere farklı sosyal gruplara İngilizce konuşma ve anlama becerilerini geliştirmeye yönelik ücretsiz programları online olarak sunan Yıldırım Vakfı, internetin ve mobil uygulamaların sağladığı kapsayıcılık avantajını en iyi şekilde kullanarak her yerden ulaşılabilir olmayı hedefliyor.

Vakfın çalışmaları kapsamında, International TEFL Akademi uluslararası iş birliği ile İngilizce öğretmenlerinin yetiştirilmesine destek veriliyor; Öğretmen Gelişim Programı ile her branştan öğretmenlere ücretsiz İngilizce öğrenme fırsatları yaratılırken, Erasmus programlarına katılmak isteyen öğrencilere İngilizce konuşma dersi desteği sağlanıyor. Ayrıca kariyerinde ilerlemek isteyen çalışanlar için de kurumsal İngilizce dersleri yürütülüyor.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.