Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-03-28 14:59:36

Ata İttifakı seçim çalışmalarına başladı

Toplantıya Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Mehmet Sağlam, Ülkem Partisi Genel Başkanı Neşet Doğan katıldı.

Dr. Sinan Oğan konuşmasında “Bu süreç içerisinde temiz bir dil kullanacağız. Bizim derdimiz kişilerle olmayacak. Türkiye kamplaştırıcı, kutuplaştırıcı dilden yoruldu. Türkiye adalete hiç olmadığı kadar ihtiyaç duyuyor. Türkiye, seviyeli siyasete hiç olmadığı kadar ihtiyaç duyuyor." dedi.

“Siyasetimizin temelinde üretkenlik olacak, Türkiye'yi rant işgalinden kurtaracağız." diyen Oğan, şunları kaydetti:

"Deprem bölgesine gittiğimde, sahada tarlalara yapılan dere kenarına yapılan bütün evler yıkılmış. Hiçbir kurala uyulmamış, Namuslu vatandaş kaçak ev yapmazken sen kaçak evlere af verdin. Kaçağa af yok, 50 binin üzerinde insanımız öldü. Türkiye bu nedenle kanunlar ülkesi haline gelecek. Demokrasi hiç olmadığı kadar Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu bir kavram haline geldi. Herkes 'Biz demokrasiyi getireceğiz.' diyor. Demokrasiyi nasıl getireceksiniz? Kendi evine demokrasiyi getiremeyen, kendi evini süpüremeyip dışarıyı tertemiz yapacağız vaadinde bulunanlar ne kadar samimidir? Biz demokrasiyi Türkiye'nin bütün kurum ve kuruluşlarına yerleştireceğiz. Köhne siyaset anlayışını, kısır siyaset tartışmalarını, kısır çekişmeleri bir tarafa bırakacağız. Basın mümkün olduğunca bizi görmezden gelmeye çalışıyor. Biz sizin için de güzel bir Türkiye arzuluyoruz. Sizin de baskılardan kurtulduğunuz, gazeteciliğinizi özgürce yapabileceğiniz bir Türkiye inşa edeceğiz.”

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.