Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-10 15:19:00

​Realme’den Sevgililer Günü’ne özel kampanya

Zamanı Geldi” marka söylemiyle, Hindistan pazarında ortaya çıkan, bir yıl kadar kısa bir sürede, teknoloji sektörünün önemli oyncularını geride bırakan realme, yılın belki de en özel ve sevgi dolu günü için çok sevilecek bir kampanya yapıyor.

Geçtiğimiz aylarda Türkiye pazarında satışa sunduğu yıldız ürünü realme XT, ve geçtiğimiz günlerde tüketici ile buluşan realme 5i Sevgililer Günü’ne özel çok özel fiyatlarla teknoloji tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Realme XT, 14 Şubat tarihine kadar 2999 TL yerine 2599 TL fiyatla satışa sunulurken, realme 5i ise yine 14 Şubat tarihine kadar 1699 TL yerine 1499 TL etiket fiyatı ile satılacak.

Tüm dünyada 5.5 milyonu aşkın satışla büyük başarı elde eden realme 5 ailesinin giriş seviyesi yeni üyesi 5i, kamera, pil ömrü, performans ve tasarım gibi pek çok özelliği ile gençlerin favorisi olmaya aday. Okyanus Mavisi ve Orman Yeşili olmak üzere iki ayrı renk seçeneğine sahip realme 5i veya Dünyanın ilk 64 MP kamerasına sahip realme XT sevgiliniz için pahabiçilmez bir hediye olacak.

Realme hakkında

Realme, en iyi tasarım ve performansa sahip yüksek kaliteli akıllı telefonlar sağlama konusunda uzmanlaşmış bir teknoloji markasıdır. Marka, 4 Mayıs 2018'de Sky Li ve Madhav Sheth tarafından akıllı telefon sektöründe zengin deneyime sahip genç bir ekiple resmi olarak kuruldu.

Realme, güçlü performans, şık tasarım, samimi hizmetler sunmaya ve akıllı telefonların daha fazla olasılığını keşfetmeye kendini adamıştır. Realme, realme 1, realme 2, realme 3, realme 2 Pro, realme 3 Pro, realme U1, realme C1, realme C2, realme 3i, realme X, realme 5 ve realme 5 pro içeren 12 ürün ile piyasada.

Hem Counterpoint hem de IDC'ye göre realme, 2018'in 4. çeyreğinden beri Hindistan'ın 4. büyük akıllı telefon markası haline geldi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.