Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-25 18:15:00

İleri Biyolojik atık su arıtma projesi

Proje, çevre ilçelerde devreye alınan diğer arıtma tesisleri ile beraber Ergene Nehri’ni ve dolayısı ile Marmara Denizi’ni kirlilikten kurtarıyor.

HALICI Elektronik tecrübesiyle gerçekleştirilen proje anahtar teslim olarak; ürün, mühendislik, teknik servis hizmetlerinin hepsini tek noktadan sunuyor. Sistem mimarisi; 2 x PLC Yedekli Sistem; Scada data point : 20.000, 18x Remote I/Q, Yedekli Proses Scadası, Raporlama Sistemi’ni içeriyor.

 

Çanta İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi, Büyükçekmece İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisleri de HALICI Elektronik’in atık su tesisleri alanında gerçekleştirdiği projelerdendir.

 

ANAHTAR TESLİMLİ PROJE & TAAHHÜT HİZMETİ SUNUYOR

Anahtar teslimli projelerin adresi HALICI Elektronik, birçok sektörün teknolojisine ve ihtiyacına yönelik hizmetlerini, yılların deneyimi, müşteri odaklı kurumsal yapısı ile başta endüstri olmak üzere birçok sektöre özgü anahtar teslimli çözümler tasarlıyor ve uyguluyor.

Uzman proje ekibi ile müşterilerinin ihtiyaçlarını anlayan ve bu ihtiyaçlara en uygun çözümü en iyi şekilde uygulayan HALICI Elektronik, iş birliği içindeki firmalara aynı zamanda 7/24 teknik servis hizmeti sunuyor

 

7/24 TEKNİK SERVİS ve EĞİTİM HİZMETİ

 

Anahtar teslim olsun veya olmasın bütün hizmetlerine 7/24 Teknik Servis ve Eğitim hizmetleri sağlıyor. Zaman ve mekân fark etmeksizin Türkiye ve bütün dünyaya teknik servis hizmeti götürüyor. Sağladığı her çözüm ve ürün için detaylı eğitim ve dokümantasyon desteği sağlıyor.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.