Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-19 13:59:00

Logitech'ten Haziran ayında seçili klavye ve mouse için çok özel bir kampanya

Logitech, hem tasarımı hem de kullanımıyla öne çıkan ürünlerinde 1-30 Haziran tarihleri arasında %30'a varan indirim fırsatları sunuyor. Ultra ince kompakt bir klavyeye ve konforlu modern bir mouse’a sahip olan Logitech MK470 Kablosuz Klavye & Mouse Seti; yazma, tıklama ve kaydırma konusunda, keyifli bir iş deneyimi sağlayacak kadar hassasiyet ve bir o kadar da sessizlik vaat ediyor. Tasarımıyla bir çakıl taşını anımsatan Pebble M350 Kablosuz Mouse, çalışırken hem şıklıktan hem de rahatlıktan vazgeçemeyenlere farklı bir alternatif sunuyor. Ergonomiye ve sessizliğe önem verenlerin favorisi, Logitech M220, M330 ve M590 Sessiz Kablosuz Mouse’lar ise geleneksel “tıklama” hissini verirken neredeyse hiç gürültü çıkarmıyor.

Mouse ve klavyeye estetik dokunuş: Logitech MK470 Kablosuz Klavye & Mouse Seti

Yeni tasarım dili, MK470 Kablosuz Klavye & Mouse Seti ’ni masa düzenini zenginleştiren ve yaratıcılığa ilham veren görsel bir ifadeye dönüştürüyor. MK470 Kablosuz Klavye & Mouse Seti ’nin makas yapılı switch’lere sahip ince tuşları, fısıltı sessizliğinde, dizüstü bilgisayar benzeri bir yazma deneyimi sağlarken, sessiz mouse tıklamaları da son derece huzurlu, verimli ve konforlu bir şekilde çalışabilme imkânı sunuyor. MK470 Kablosuz Klavye & Mouse Seti, kullanılmadığında mouse’u ve klavyeyi pil tasarrufu moduna geçiren otomatik uyku özelliği içeriyor, böylece pil değişimleri arasındaki süreyi uzatarak mouse için 18 ay, klavye için ise 36 aya kadar pil ömrü sağlıyor.

Çalışırken harika hissettiren bir tasarım: Logitech M350 Pebble Kablosuz Mouse

Logitech’in şık, rahat, sessiz ve güvenilir bağlantı gibi tüm temel bileşenlerini içeren kablosuz modeli M350 Pebble Kablosuz Mouse, ince ve portatif tasarımıyla elde sanki bir “pebble” (çakıl taşı) tutuyormuşçasına mükemmel bir his veriyor. M350 Pebble Kablosuz Mouse, minimalist ve taşınabilir bir tasarımla, beyaz, gül ve grafit renklerinde kullanıcılarla buluşuyor. Logitech’in yüksek hassasiyetli optik takip teknolojisiyle hemen hemen her yüzeyde çalışabiliyor. Tek bir AA pille çalışan mouse’da, kullanılmadığında pil tasarrufu moduna geçen otomatik uyku özelliği ve 18 aylık bir pil ömrü bulunuyor.

Logitech Sessiz Kablosuz Mouse serisi ile rahat çalışma

Siyah, kırmızı, gri ve mavi olmak üzere farklı renk seçeneği bulunan Logitech M220, M330 Sessiz Kablosuz Mouse’lar ve M590 Multi-Device Sessiz Kablosuz Mouse, şık ve portatif tasarımıyla işte, evde ya da okulda sessiz bir çalışma ortamı sunuyor. Tek bir AA pille çalışan mouse’ların modeline göre 18 ile 24 arasında değişen bir pil ömrü bulunuyor. Logitech Sessiz Kablosuz Mouse Serisi’ndeki ürünler 90’dan fazla tıklama, kaydırma ve yüzey sürtünme gürültüsünü azaltma özelliği sayesinde kullanıcılarına konfordan ödün vermeden klasik mouse kullanma hissiyatı veriyor.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.