Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-18 12:22:00

İş dünyasına evden imzalama kolaylığı

Esnek veya uzaktan çalışma, verimliliğin ve çevikliğin artırılıp sabit genel giderlerinin azaltılması gibi avantajlarla iş hayatında uzun süredir konuşuluyor. Global Workplace Analytics tarafından yapılan ve ABD’de 12 yıl süren araştırmaya göre, evden çalışmak, bir şirkete çalışan başına ortalama yılda 11 bin Dolar tasarruf etme olanağı sunuyor. Ancak mobil çalışma eğilimi, Dünya Sağlık Örgütü tarafından yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) etkisini artırması ve dünya geneline yayılmasından sonra salgın hastalık olarak kabul edilmesi üzerine daha fazla konuşulmaya başlandı.

İmzalar dijitale taşınınca evden çalışmak daha kolay

Mobil cihazların artması ve online hizmetlerin çoğalmasıyla mobil çalışmanın yaygınlaştığına dikkat çeken E-GÜVEN Genel Müdürü Can Orhun, “Yapılan araştırmalar, geleneksel iş yapış modellerinin değiştiğini ve bu değişimin süreceğini gösteriyor. Şirketlerin olduğu kadar, çalışanların da yeni iş süreçlerine uyum sağlamalarına yardımcı olmayı hedefliyoruz. İmzaları kağıt ortamında dijitale taşırken, mobil uygulamaların artan kullanım alanlarını da göz önünde bulunduruyoruz. Elektronik ve mobil imza altyapısı ile imza süreçlerini kolaylaştıran yeni nesil Letsign platformu, dünyanın neresinde olunursa olsun, istenilen zaman yasal geçerli imza atılmasını sağlıyor. İçinde bulunduğumuz dönemde imzaların uzaktan atılıp iş süreçlerinin kesintiye uğramaması için LetSign platformunu tüm kullanıcılar için Nisan ayının sonuna kadar ücretsiz sunacağız.” bilgisini verdi.

Saniyeler içinde imzala, işini aksatma

LetSign’ın kurumsal olduğu kadar, bireysel kullanım için de cazip bir platform olduğuna dikkat çeken E-GÜVEN Genel Müdürü Can Orhun, “Aslında çoğu insan kağıt üzerinde imza atmaktan hoşlanmıyor. İş çoklu, sıralı imza süreçlerine gelince bu hoşnutsuzluğa, zaman ve emek kaybı da ekleniyor. Alınan çıktılar masadan masaya, ofisten ofise gönderiliyor. Kargo gönderimi, takip süreçleri de cabası. İmzaları dijitale taşıyarak bu karmaşanın önüne geçmeyi hedefledik. LetSign, dijital dünya için vaat ettiğimiz standartların tamamına sahip. Hayatı kolaylaştıran bu platformda farklı kullanımlar için uygun alternatifler oluşturduk.” açıklamasında bulundu.

Mail göndermek kadar kolay ve hızlı

LetSign, karşılıklı imza veya onay gerektiren dokümanların tek bir platform üzerinden paylaşılmasını, dağıtılmasını, hedef sistemlere aktarımını sağlıyor. Kullanıcılar, elektronik veya mobil imza ile imza atabiliyor, dokümanlar üzerinde karşılıklı yorum yapabiliyor. Bu platformda imzalama işlemi saniyeler içinde gerçekleşebiliyor. Üstelik imzası talep edilen kişinin LetSign paketi kullanması zorunlu değil. İmza atabilmek için dokümanın bilgisayara indirilmesi ve başka bir imzalama aracına sahip olması da gerekmiyor.

Masadan masaya imza dönemi bitiyor

İmza, onay ve dağıtım gerektiren evrakların şirket içi veya şirket dışı masadan masaya gezmesine son veren uygulama, kullanıcıların istedikleri her yerden, her an imza ve onay süreçlerini tamamlayabilmelerini sağlıyor. Resmi belge, sözleşme, ödeme formları gibi belgelere imza atmak, onay vermek ve dağıtmak için gereken tek şey internete bağlı bir cihaz.

Herkese dijital asistan

LetSign, dokümanlar üzerinde karşılıklı yorum yapılmasına da izin veriyor. Doküman üzerinde çalışan firmalar veya kişiler LetsChat özelliği sayesinde görüşlerini dijital ortamda birbirlerine aktarabiliyor. LetAssistant ise iş akış dosyalarınızı takip ediyor, hatırlatmaları yapıyor ve kullanıcıya süreç raporu sunuyor. Ayrıca kullanıcı imza atamayacağı durumlarda isterse kendi rızasıyla mail adresine gelen dokümanlara imza yetkilisi atayabiliyor. Günlük hayatında ise vekil olarak atadığı kişiyi de Letsign platformunda vekili olarak atayabiliyor.

 

Letsign hakkında kısaca:

Letsign, şirketlerin sözleşme hazırlama, imzalama ve imza yönetimini kolaylaştırmak için tasarlanmış akıllı bir platformdur. Platform, farklı modül seçenekleriyle karşılıklı imza veya onay gerektiren dokümanların tek bir platform üzerinden paylaşılmasını, dokümanlar üzerinde karşılıklı yorum yapılmasına olanak sağlamaktadır. Tüm imzalama ihtiyaçlarına çözüm sunan bulut tabanlı Letsign, dokümanların elektronik veya mobil imza ile imzalanmasını ve hedef sistemlere aktarılmasını mümkün kılarak iş yapma süreçlerini hızlandırmakta ve kullanıcıların hayatını kolaylaştırmaktadır. Mobil kullanım olanağıyla her yerden ve her cihazda elektronik imzalamanın kolaylığını sunan Letsign, yenilikçiliği ile birlikte kullanıcıları adına ağaç dikilmesini sağladığı için çevreye de değer katan bir çözümdür. Letsign, ekolojik ayak izini azaltıp WWF-Türkiye kriterlerine uyum sağlayarak “Yeşil Ofis” diploması almaya hak kazanan E-GÜVEN tarafından geliştirilmiştir.

 

E-GÜVEN hakkında:

 

E-GÜVEN, 2003 yılında kurulan Türkiye’nin ilk elektronik sertifika ve mobil imza hizmet sağlayıcısıdır. Bireylere ve kurumlara bilgi güvenliği ve elektronik imza konusunda dünya pazarında öncü çözümler sunmaktadır. Kurumlara özel projeler geliştirmenin yanı sıra gelişen teknolojiye uygun kullanıcı dostu ürün ve hizmetler sağlamaktadır. Ekolojik ayak izini azaltıp WWF-Türkiye kriterlerine uyum sağlayan E-GÜVEN, “Yeşil Ofis” diploması almaya hak kazanmıştır.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.