Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-01-27 10:05:00

Zorlu PSM ’de bu hafta 03 – 09 Şubat

Müziğin her tınısından stand up gösterilerine, tiyatrolardan atölyelere Zorlu PSM bu hafta da kültür sanat severlerin buluşma noktası olmaya devam ediyor. Tunuslu ud üstadı ve besteci Dhafer Youssef, 0-6 yaş arası çocukları klasik müzik ile tanıştırmak için samimi ve sıcak bir ortam sunan etkinlik serisi Baby Concerts, dünyanın dört bir yanında 5.000’in üzerinde stand-up gösterisi gerçekleştiren Cem Yılmaz’ın CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum - Plus şovu, piyano ve fagotun uyumunu benzersiz bir konser deneyimiyle ortaya koymaya hazırlanan Deniz Kurdoğlu ve Mert Kutluğ ile Post Romantik Fagot& Piyano Akşamı ve pek çok kişisel gelişim atölyesi ile

hafta boyunca herkes için alan yaratmayı sürdürüyor.

 

 

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 03 ŞUBAT PAZARTESİ // touché // 21.00

 

Uzun süredir Youtube’da yayınladığı güçlü içerikleri ile kendine sadık bir kitle edinen İbrahim Selim, “İbrahim Selim ile Bu Gece” adlı yeni programında, Türkiye ve gündeme dair konularıyla farklı ilgi alanlarındaki sürpriz konuk sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. “İbrahim Selim ile Bu Gece” programı sezon boyunca her hafta touché’de izleyici ile buluşurken program Zorlu PSM’nin YouTube kanalından da kaçırdığınız bölümleri de izleme fırsatı sunuyor!

Kapı Açılış: 19.00

İbrahim Selim ile Bu Gece: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

Tam - 84.75 TL

Öğrenci - 49.50 TL

 

CMYLMZ - DIAMOND ELITE PLATINUM PLUS // 03 – 04 – 05 – 06 ŞUBAT // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

Dünyanın dört bir yanında 5.000’in üzerinde stand-up gösterisi gerçekleştiren Cem Yılmaz, CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum - Plus şovunun gösterileri ile bu hafta boyunca da Zorlu PSM seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.

 

Bilet Fiyatı:

1. Kategori - 297.00 TL

2. Kategori - 242.00 TL

3. Kategori - 198.00 TL

4. Kategori - 165.00 TL

5. Kategori - 126.50 TL

6. Kategori - 88.00 TL

 

THETAHEALING 101 // 04 ŞUBAT SALI // ATÖLYE 1 // 20.00

Teta, beş beyin dalgasından biridir. Rüyanın ilk evrelerinde görülen, bilginin en kolay algılandığı seviyedir. Yaratım için kullandığımız dalga boyutudur. ThetaHealing®, beyin dalgası tetadayken kişinin özgür iradesi ile sözcük ve düşüncenin gücü kullanılarak yapılan olumlamalardır. Seans süreci bilinç açıkken yapılır böylelikle kişinin şifalanma sürecini izlemesi mümkündür. Türkiye’deki eğitim sürecinden sonra ThetaHealing® kurucusu Vianna Stibal’in yurtdışındaki seminerlerine katılarak ThetaHealing® danışmanı ve eğitimcisi olan Gülsün Özsan eğitmenliğinde gerçekleştirilecek ThetaHealing® atölyesi ile katılımcılara farkındalık sağlamak ve hayatta anlam verilemeyen blokajları çözümlemenin, hayatı planlayarak yönetmenin ve içimizdeki güzellikleri keşfetmenin nasıl mümkün olduğunu aktarmak amaçlanıyor.

*Bu atölye Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir.

Bilet Fiyatı:

Genel Satış: 165.00 TL

 

VESTEL GURURLA YERLİ KONSERLERİ AYHAN SİCİMOĞLU & LATİN ALL STARS //05 ŞUBAT ÇARŞAMBA // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 21.00

Turcolatino akımının öncüsü, Türkiye’nin en sevilen gezgini Ayhan Sicimoğlu, Türkiye’ye Latin müziğini sevdiren bir sanatçı olmasının yanı sıra yıllardır sunduğu gezi ve kültür programlarıyla da hayatın farklı renklerini öne çıkarıyor. Sicimoğlu’nun “Latin All Stars” orkestrasıyla seslendireceği eserlerin, samba kıpırtılarının, Bolero'lar, salsa'lar, cha cha'lar ve özel sürprizlerin, dansın ve muhabbettin bir arada olacağı bu unutulmaz gece Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında 5 Şubat’ta Turkcell Platinum Sahnesi’nde seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kapı Açılış: 20.30

Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars: 21.00

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 110,00 TL

2. Kategori Fiyat: 71,50 TL

POST ROMANTİK FAGOT & PİYANO AKŞAMI // 05 ŞUBAT ÇARŞAMBA // %100 STUDIO // 20.30

Dance Macabre ve Le Carnaval des Animaux eserleri ile tanıdığımız, tarihe izini bırakan Fransız besteci Saint-Saens’ın Fagot ve Piyano Sonatı ve Chopin’in benzersiz eseri Nocturne Opus 9 gibi eserlerden oluşan programları ile başarılı ve yetenekli müzisyenler Deniz Kurdoğlu ve Mert Kutluğ, piyano ve fagotun uyumunu benzersiz bir konser deneyimiyle ortaya koymaya hazırlanıyor. Deniz Kurdoğlu’nun piyanodaki dokunuşları ve Mert Kutluğ’un fagot icrasıyla 360º konser düzeninde hayata geçecek bu eşsiz konser deneyimi için 5 Şubat’ta touché’de yerinizi almayı unutmayın.

Bilet Fiyatı:

Normal Dönem - Tam Fiyat: 71,50 TL

Normal Dönem - Öğrenci Fiyat: 55,00 TL

KEREM GÖRSEV TRIO // 05 – 06 – 07 ŞUBAT // touché// 21:00 – 21:30

Ülkemizin önde gelen caz piyanistlerinden Kerem Görsev, trio için düzenlediği bestelerinden, filarmoni orkestrası aranjmanlarına kadar akustik jazz müziğinin farklı formatlarını dinleyenleri ile paylaşıyor. Kontrbasta Volkan Hürsever, davulda Ferit Odman’dan oluşan trio projesi ve ağırlıklı olarak kendi bestelerinden oluşan bir repertuvarla sahne alarak artık her konserde bir standart haline gelen dinamik performansı ve yüksek enerjisi ile müzikseverlere caz dolu bir deneyim yaşatmak için 5, 6 ve 7 Şubat'ta touché sahnesinde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kapı Açılış: 19:00

Kerem Görsev Trio: 5 - 6 Şubat 21:00

7 Şubat 21:30

Bilet Fiyatları:

Genel Fiyat: 121,00 TL

GERÇEK // 06 ŞUBAT PERŞEMBE // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Zorlu PSM ve Talimhane Tiyatrosu ortak yapımı olarak sahnelenen ve The Guardian gazetesi tarafından “çağımızın en heyecan veren oyun yazarı” olarak nitelendirilen Fransız romancı ve oyun yazarı Florian Zeller’ın eserinden uyarlanan “Gerçek”, güldürmeye devam ediyor. Nefes kesen anlarıyla her sahnede seyircinin algısını değiştirmeyi başaran ve şaşırtan oyunun kadrosunda değerli oyuncular Kubilay Tunçer, Levent Üzümcü, Neslihan Yeldan ve Özge Özder yer alıyor. Dostluk, şüphe, ihanet ve gerçek kavramlarını ele alan oyun, deneyimli yönetmen Mehmet Ergen rejisi ile tiyatro severlere hafızalara kazınacak bir deneyim yaşatmaya devam ediyor.

Bilet Fiyatları:

1. Kategori – 110.00 TL

2. Kategori - 88.00 TL

Öğrenci - 55.00 TL

SLEEP DEALER //06 ŞUBAT PERŞEMBE // %100 STUDIO // 21.30

2009 yılında Moskova’da Rus sanatçı Vadim Palych tarafından kurulan Sleep Dealer,zihnimizi karanlık bir yolculuğa çıkaracak çıkarmaya hazırlanıyor. Sleep Dealer’ın esrarengiz, enstrümantal post-rock melodileri heyecanla beklenen ilk Türkiye konseri için 6 Şubat’ta %100 Studio’da yerinizi almayı unutmayın.

Kapı Açılış: 20.30

Sleep Dealer: 21.30

Bilet Fiyatları:

Ön Satış - Tam Fiyat: 61,50 TL

Ön Satış - Öğrenci Fiyat: 50,50 TL

VESTEL GURURLA YERLİ KONSERLERİ: YÜZYÜZEYKEN KONUŞURUZ //07 ŞUBAT CUMA // TURKCELL SAHNESİ – SAHNE ÜSTÜ AYAKTA // 21.00

2011 yılında Kaan Boşnak ve Engin Sevik tarafından kurulan, Indie-folk tınılarıyla hayatımıza giren ve deneysel müzik tavırlarıyal evrimleşen Türkiye’nin en sevilen alternatif gruplarından Yüzyüzeyken Konuşuruz Ati ve Aşk Üçgeni performansından sonra Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında 7 Şubat'ta Zorlu PSM Turkcell Sahnesi Sahne Üstü Ayakta formatta dinleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kapı Açılış: 19.30

Ati ve Aşk Üçgeni: 20.00

Yüzyüzeyken Konuşuruz: 21.00

Bilet Fiyatları:

Tam - 77.00 TL

Öğrenci - 49.50 TL

HOŞ SADA: BEKİR ÜNLÜATAER // 07 ŞUBAT CUMA // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 21.00

TRT Müzik – Zorlu PSM iş birliği ile TSM ve THM sanatçılarının ağırlanacağı “Hoş Sada” serisi bu sezon da Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde devam ediyor. Türk Sanat Müziği veya Türk Halk Müziği’nin sevilen isimlerinin göz alıcı bir orkestra eşliğinde seyircisi ile buluşacağı bu sevilen serinin 7 Şubat akşamı konuğu Türk Müziğinin tüm dönemlerine ait eserleri ustalıkla yorumlayan sanatçı Bekir Ünlüataer oluyor.‘’Dem’’ adını verdiği konserinde klasik ve modern Türk müziğinin en seçkin eserlerinden oluşan konser repertuarını bu kez kendisine ait bestelerinden oluşan albüm şarkılarını da ekleyerek müzikseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanan Ünlüer, 7 Şubat’ta Zorlu PSM sahnesinde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kapı Açılış Saati: 20.30

Hoş Sada: 21.00

 

Bilet Fiyatı:

Tam 75.00 TL - Öğrenci 61.40 TL

Kısıtlı Görüş 49.50 TL

BOB MARLEY DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ: BOSPHOROOTS // 07 ŞUBAT CUMA// %100 STUDIO // 21.30

Dünyanın en büyük reggae ustası, kitleleri peşinden sürükleyen, özgürlük, sevgi ve hayata olan tutkusunu her alanda ifade eden Bob Marley'in 75. Doğum Günü Zorlu PSM’de kutlanıyor. İstanbullu reggae grubu Bosphoroots’un Bob Marley için çalacağı bu özel gecede efsanevi müzisyenin doğum gününe özel unutulmaz bir performans sergilenecek.

Kapı Açılış: 20.30

Warm-up: C Fyah

Bosphoroots: 21.30

After: C Fyah

Bilet Fiyatları:

Avantajlı Dönem - 50.50 TL

PINAR AYLİN ”JAZZY 90’S” // 08 ŞUBAT CUMARTESİ // touché // 21.30

İki senedir üzerinde çalıştığı “Jazzy 90s” projesiyle, 90’lı yıllara damgasını vurmuş enfes şarkılardan oluşan iddialı repertuvarı ve Doruk Çebi Quartet eşliği ile 8 Şubat akşamı touché sahnesine konuk oluyor. 90’lara caz dokunuşu yaşatacak bu unutulmayacak performans için yerini ayırmayı şimdiden unutmayın.

Kapı Açılış: 19.00

Pınar Aylin “Jazzy 90’s”: 21.30

Bilet Fiyatları:

Genel Fiyat: 121,00 TL

LOKALİZE: HEY! DOUGLAS// 08 ŞUBAT CUMARTESİ // %100 STUDIO // 21.00

Kısa sürede büyük bir fenomene dönüşen, 70’lerin Türkçe şarkılarına yaptığı yaratıcı yorumlar ve görsel kimliğiyle büyük beğeni toplayan, seyirciyle kurduğu iletişimle en çok beğenilen isimlerden olan Hey! Douglas, 70'li yılların psychedelic özelliğiyle ön plana çıkan meşhur şarkılarını disco ritmleriyle birleştirdiği mix'leriyle Lokalize serisi kapsamında 8 Şubat’ta %100 Studio’da dinleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bilet Fiyatları:

Avantajlı Dönem Fiyat: 55,00 TL

DHAFER YOUSSEF – ‘SOUNDS OF MIRRORS’//08 ŞUBAT CUMARTESİ // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

1967 yılında Tunus’ta doğan vokalist, ud üstadı ve besteci Dhafer Youssef, pek çok farklı proje ve müzikal iş birliğine ve günümüze dek birbirinden dokunaklı sayısız albüme imza attı. Hüsnü Şenlendirici gibi Türk müzisyenleriyle de çalışmalarını sürdüren Tunuslu yıldız, 2018 yılında yayınlanan “Sounds of Mirrors” albümünü Hüsnü Şenlendirici, Eivind Aarset ve Adriano Dos Santos’un katılımlarıyla İstanbul seyircisiyle buluşturmak için 8 Şubat’ta Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde.

Kapı Açılış: 20.30

Dhafer Youssef – ‘Sounds of Mirrors’: 21.00

 

Bilet Fiyatları:

1.Kategori- Tam : 253.00 TL - Öğrenci : 207.00 TL

2.Kategori- Tam : 210.00 TL - Öğrenci : 171.80 TL

3.Kategori- Tam : 181.50 TL - Öğrenci : 148.50 TL

4.Kategori- Tam : 143.00 TL - Öğrenci : 117.00 TL

5.Kategori- Tam : 105.50 TL - Öğrenci : 86.30 TL

6.Kategori- Tam : 66.00 TL - Öğrenci : 54.00 TL

BABY CONCERTS “NOTALARIN DANSI” // 09 ŞUBAT PAZAR // SKY LOUNGE // 11.00

0-6 yaş arası çocukları klasik müzik ile tanıştırmak için samimi ve sıcak bir ortam sunan etkinlik serisi Baby Concerts kapsamında dört müzisyenin canlı performansı ile gerçekleşecek mini klasik müzik konserinde küçük müzikseverler dünyaca ünlü bestecilerin eserlerini dinleme imkanı bulurken kısa bir bale performansı ile görsel ve işitsel bir şölen de yaşayacaklar. Her yaştan ziyaretçiye uygun olan ve yaklaşık kırk dakika süren bu klasik müzik dinletisi için anne ve babalar çocukları için şimdiden yerlerini almayı unutmasınlar.

Bilet Fiyatları:

Tek kişilik ( 12 yaş ve üstü) Fiyat: 60,50 TL

İki kişilik ( 1 yetişkin + 1 çocuk) Fiyat: 115,5 TL

Üç Kişilik (1 yetişkin +2 çocuk veya 2 yetişkin+ 1 çocuk) Fiyat: 165 TL

ZORLU ÇOCUK TİYATROSU HAYAL ÇALAN CADI // 09 ŞUBAT PAZAR // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 12.00

Mehmet Zorlu Vakfı çatısı altında, Zorlu Holding’in 50. yılı anısına kurulan, 2003’ten bu yana 800 binden fazla çocuğu tiyatroyla tanıştıran Zorlu Çocuk Tiyatrosu 17. Yılında, Zorlu PSM’de başlayacağı yeni sezonuyla tiyatronun eğitici, öğretici ve eğlendiren sesini duyurmaya devam ediyor. Serdar Saatman’ın yazdığı ve Gaye Cankaya’nın yönettiği Hayal Çalan Cadı, küçük tiyatroseverlere eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralıyor. Müziğin, dansın, sihrin yani aslında bilimin bir arada olduğu renkli çocuk oyunu Hayal Çalan Cadı, 9 Şubat Pazar günü minik tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Bilet Fiyatları:

1. Kategori:22.00 TL

2. Kategori: 11.00 TL

ÇAKRALAR 101 // 09 ŞUBAT PAZAR // ATÖLYE 1 // 14.00

“Çakralar 101” atölyesinde katılımcılar Kutsal İnek olarak da tanınan eğitmen Aslı Bozdağ eşliğinde 7 çakrayı tek tek inceleyerek ahngi çakranın hangi hisler, hastalıklar ve blokajlar ile ilgili olduğunu ve her çakranın dengelenmesi, blokajların açılması için gerekli durumlarda kendi kendilerine uygulayabilecekleri çakra aktive etme yöntemlerini öğrenme fırsatı bulacaklar.

*Bu atölye Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir.

Bilet Fiyatı:

Genel Satış: 165.00 TL

TABLOLARIN ARDINDAKİ YEMEK ve SANAT TARİHİ // 09 ŞUBAT PAZAR // SKY LOUNGE // 15.00

“Tabloların Ardındaki Yemek ve Sanat Tarihi” atölyesinde katılımcılar Prof. Dr. Özlem Kumrular ve Sanat Tarihçisi Celil Sadık ile Van Gogh, Rubens, Bruegel, Manet, Bosch, Velázquez, Tintoretto, Veronese, Caravaggio, Pirosmani ve tüm zamanların en unutulmaz ressamlarının fırçalarından çıkan yemeklerin eğlenceli yolculuğuna çıkacak.Bildiğiniz tabloları başka bir gözle görmek için 9 Şubat’ta gerçekleşecek atölyedeki yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın.

Bilet Fiyatları:

Tam 110.00 TL

Öğrenci 66.00 TL

BOLŞOY BALESİ GÖSTERİMLERİ: ROMEO ve JULIET // 09 ŞUBAT PAZAR //%100 STUDIO // 16.00

*Lütfen dikkat: Etkinlik Bolşoy Balesi performans kaydının (resmi) yayınıdır. Canlı performans değildir.

Bolşoy Balesinin eski sanat yönetmeni Alexei Ratmansky, bu prodüksiyonla Shakespeare’in en sevilen eserinden olan Romeo ve Juilet’e kattığı taze yorumla yeniden can veriyor. Prokofiev'in romantik müziklerine, Ratmansky’nin parlak ve ayrıntılı adaptasyonu eklendiğinde ortaya rakipsiz bir görsel şölen çıkıyor. Bu çok sevilen eserin Bolşoy Balesi resmi kaydını kaçırmamak için 9 Şubat’ta yeriniz almayı untumayın.

*Biletler Tükendi


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.