Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-10 10:41:00

Little Caesars'tan "Anneler Yorulmasın" menüsü

Kalplerdeki aile markası Little Caesars; dünyayı etkisi altına alan Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgınında evlerinde kalan ailelerin ve annelerin yanında. Aldığı hijyen önlemleri ve başlattığı ‘Sıfır Temas’ uygulaması ile ürünlerini pişirme esnasından paketlemeye kadar el değmeden hazırlayan sevilen pizza markası, bu zorlu dönemde ailesine lezzetli ve sağlıklı bir alternatif sunmak isteyen tüm annelerin yardımına koşuyor. Sezar, hazırladığı “Anneler Yorulmasın Menüsü” kampanyası ile küçük boy pizza siparişi veren her anneye orta boy pizzayı hediye ediyor. “Anneler Yorulmasın Menüsü” tüm Little Caesars şubelerinde, hem de hergün...

Türkiye’de ilklerin mucidi Little Caesars, koronavirüs sebebiyle evlerinde kalma hassasiyeti gösteren ailelere destek olmak için haftada bir gün sadece Çarşamba günleri olan ‘Annelere Özel’ kampanyasını ‘Anneler Yorulmasın Menüsü’ ile her gün uygulamaya başladı.

Çocukların uzaktan eğitim aldığı şu günlerde ailelere bir nebze olsun destek vermek ve annelerin omuzlarındaki yükü almak amacıyla hazırlanan ‘Anneler Yorulmasın Menüsü’ kampanyası ile Little Caesars, küçük boy pizza alan tüm annelere orta boy pizzayı hediye ediliyor...

Şubelerinde başlattığı ‘Sıfır Temas’ ve DSÖ ölçütlerine uygun dezenfeksiyon uygulamaları kapsamında Little Caesars, pizzalarını 245°C’lik fırınlarda pişirip, el değmeden temassız olarak hazırlıyor ve teslim ediyor. Bu sayede Little Caesars, anneleri güvenli sipariş ile ev yapımı kadar doğal ve lezzetli pizzalar ile buluşturuyor.

Little Caesars Pizza’nın ‘Anneler Yorulmasın Menüsü’, tüm lezzetleri ve kampanyaları hakkında ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr adresini ziyaret edebilir, 444 52 44 numaralı telefondan sipariş verebilir ya da Little Caesars Türkiye mobil uygulamasını indirebilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı

 

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.