Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-17 16:07:00

La Vache Qui Rit’den uluslararası dayanışma hareketi

LA VACHE QUIT RIT, 16 NİSAN’DA BİR GÜNLÜK ÜRETİMİNİ COVID-19 MÜCADELESİ KAPSAMINDA ÇALIŞAN SAĞLIKÇILARA, SAHA EKİPLERİNE, HASTANELERE VE DİĞER İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BAĞIŞLIYOR. TÜRKİYE’DE TOPLAM 500 BİN PORSİYONLUK BAĞIŞ AHBAP DERNEĞİ ARACILIĞIYLA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILACAK.

Bağış kapsamında Bel Grup dahilinde 4 bini aşkın çalışan, 20 ülkede 12 fabrika seferber olarak bir günlük üretim olan yaklaşık 20 milyon porsiyonu hibe ediyor.

 

16 Nisan günü, 20 farklı ülkede yer alan Bel Grup çatısı altındaki 12 üretim tesisinde, 4 bini aşkın çalışanımız, Covid-19 ile savaşan ve sahada bizler için çalışan kişiler için önemli bir dayanışma örneği gösteriyorlar. Yaklaşık 20 milyon porsiyon La Vache Quit Rit, BEL Grup tarafından başlatılan uluslararası dayanışma zinciri kapsamında hibe ediliyor.

 

 

Bu uluslararası girişim, Fransa ile birlikte Türkiye’nin de içinde bulunduğu 20 ülkedeki üretim tesislerini kapsıyor. Bu bağlamda Türkiye’de toplam 500 bin üçgen porsiyon La Vache Qui Rit, AHBAP Derneği aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşacak.

 

 

BEL Grup Türkiye CEO'su Aytekin Yıldız, dayanışmanın önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Bu eşi görülmemiş salgını önlemek için canla başla çalışan sağlıkçılarımız ve toplumun ihtiyaçlarını karşılamak için gayret gösteren ekiplere minnettarız. Bu zor dönemde ihtiyaç sahiplerine bir nebze katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Uluslararası kolektif çabamızın bir parçası olan herkesi cesareti ve bağlılığından dolayı tebrik ediyorum. Markamız, zor zamanlarda toplumun ihtiyaçlarına karşılık vermek üzere pozitif ruhun değerlerini taşıyor.”

Kaynak:La Vache Quı Rıt

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.