Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-14 15:04:00

AND Pastel’in dijital satış ofisi açıldı

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınına yönelik sağlık tedbirleri kapsamında uygulanan sosyal mesafe kuralıyla birlikte birçok sektör faaliyetlerini sanal ortamdan gerçekleştirmeye devam ediyor. AND Gayrimenkul, Kartal’da yaşamın başladığı konut projesi AND Pastel için müşterilerine evlerinden çıkmadan ziyaret edebilecekleri dijital bir satış ofisi deneyimi sunuyor.

Geçtiğimiz iki yıl ‘’Bitmeyen Cuma’’ kampanyası kapsamında web sitesi üzerinden satışa çıkardığı toplam 60 dairenin tamamını satarak bir ilke imza atan AND Gayrimenkul, online satış deneyimini yeni bir platforma taşıyor.

E-Anahtar Platformu ile Dijital Satış Ofisi Deneyimi

AND Gayrimenkul hayata geçirdiği ‘’E-Anahtar Platformu’’ ile ev satın almak isteyenlere online görüşme, online ziyaret ve online satış işlemlerini satış ofisine gitmeden diledikleri yerden yapabilme imkanı sunuyor.

 

Online Görüşme

Online görüşme modülü ile satış ofisine gitmeden satış danışmanları ile telefon ve bilgisayar üzerinden, görüntülü veya sesli görüşme gerçekleştirilebiliyor. Görüşmelerde proje sunumu, kat ve daire planları, kişiye özel ödeme modelleri gibi tüm detaylar interaktif tekilde satış danışmanları tarafından aktarılabiliyor.

Online Ziyaret

Online ziyaret modülünde ise canlı olarak görüşme yapmayı tercih etmeyenler için projenin farklı alanlarından anlatımlı videolar bulunuyor. Satış ofisinde çekilmiş projenin genel özelliklerinin maket üzerinden anlatıldığı videonun yanı sıra daire içi özelliklerin anlatıldığı örnek daire ve projenin içerisindeki sosyal alanların anlatıldığı site içi videolar ile kişiler evlerinden çıkmadan diledikleri alanı tek tıkla ziyaret edebiliyor. Aynı zamanda 2+1 ve 3+1 örnek daireler için 360 sanal tur ile daha detaylı şekilde daire içi özellikler incelemek mümkün.

Online Satış

Tüm bu aşamaların ardından dairesini seçen ve satın alma kararı veren kişiler için yüzde 0,79 faiz oranı ve yüzde 10 peşinat avantajıyla web sitesi üzerinden online satın alma modülüyle satış işlemleri yapılabiliyor. Banka süreçleri ve tapu sürecinin ardından daire sahipleri yeni yaşam alanlarına dilediği zaman taşınabiliyor.

Kartal bölgesinin ödüllü projesi

Kartal’da Adalar ve deniz manzarasına hakim evleriyle; İstanbul’un ana ulaşım akslarından E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde yer alan konumu ile dikkat çeken AND Pastel, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri ile 7 blok ve 1243 konuttan oluşuyor. İçerisinde okul öncesi eğitim kurumundan, sağlık kurumuna ve alışveriş alanlarına kadar bir mahallenin ihtiyaç duyacağı pek çok fonksiyonu ve sosyal aktivite alanını barındıran AND Pastel’de yaşam Temmuz 2018’de başladı. Kartal bölgesinin en büyük ölçekli projelerinden biri olan AND Pastel, Sign of the City- ‘Türkiye’nin En iyi Konut Projesi’ ve European Property Awards – ‘Avrupa’nın En iyi Peyzaj Mimarisi’ de dahil olmak üzere 8 farklı ulusal ve uluslararası ödülün sahibi.

Kaynak:Effect İletişim
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.