Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-25 10:03:00

Evdeçocuklar hem eğlensin hem Kodlama öğrensin

Kral ŞakirKodlama Korsanları Kutu Oyunu

Kim Korkar Bilgisayardan?’ Serisi ile Türkiye’ye bilgisayarlı eğitimin öncüyayın evi Pusula ve ‘Kral Şakir’inyaratıcısı Grafi2000 ‘den çocuklar için ‘BİLGİSAYARSIZ KODLAMA’ oyunu; KralŞakir Kodlama Korsanları çocuklara evde eğlenerek KODLAMA öğretmenin yolunu açıyor.

Bilgisayarsız,eğlenerek kodlama öğrenmek hiç bu kadar kolay olmamıştı!

8 yaş veüzeri tüm aile ile oynanabilen oyun, bu zorlu günlerde çocuklara evde hemeğlenerek zaman geçirmelerine hem de kodlama öğrenmelerine olanak sağlayacak. KralŞakir Kodlama Korsanları Pusula Yayıncılık ve Kral Şakir’in yaratıcısı Grafi2000 ile 21. Yüzyıl becerilerinde uzman üç öğretmen Mervenur Horasan, Nur FadenDuman ve Selin Bozkurtlar Peçe tarafından geliştirildi.

Bilgisayarsız,eğlenerek kodlama öğrenmek hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Oyun ‘hiçbirteknolojik cihaza ihtiyaç duymuyor’. Çocuklar eğlenerek kodlama öğrenirkenproblem çözme yeteneklerini geliştiriyorlar. Üç farklı zorluk seviyesindeoynanabilen Kral Şakir Kodlama Korsanları kutu oyununun amacı kartlardakigörevleri tamamlayarak piyonunu hazineye ulaştıran ilk oyuncu olmak.

Dünyada veTürkiye’de yaşadığımız bu zorlu dönemde çocuklar evde eğlenceli zamangeçirirken eğlenerek algoritma öğrensin, anne babalar da onlarla birlikte bueğlenceye katılabilsin diye tamamen ekran bağımsız bir oyun kurguladıklarını veoyunu çocukların ilgisini çekecekleri Kral Şakir karakteri ile birleştirdiklerinisöyleyen iki şirketin kurucuları Mehmet Arslantunalı ve Varol Yaşaroğlu’na göreoyun çocukların çok sevdiği bir animasyon karakter ile 21. Yüzyıl becerilerinegirişin iyi harmanlanmış ilk örneği. Kral Şakir Kodlama korsanları kutu oyunuilk baskısına sadece D&R mağazalarından ve www.dr.com.tr üzerinden sipariş verilebiliyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.