Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-03-14 21:46:00

Turizmcilere üç özel finansman

Kuveyt Türk'ten turizmcilere özelleştirme paketi

Kuveyt Türk, 50 milyon yabancı turist hedefiyle 2019’a giden turizm sektörüne yönelik özel bir tasarımı hazırladı. Turizmcilere, sezonda ödemeli turizm finansmanı ve esnek ödemeli kredi kartı hizmetlerimizi sunduklarını belirten Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, “Turizm sektörüne destek olmak konusunda hizmete açık ayrıcalıklı bir paket oluşturduk” dedi.

Kuveyt Türk Katılım Bankası, geliştiricisi ürün ve hizmetleriyle reel ekonominin destek hizmeti ve işletme faaliyetlerinin odaklı olmasını hedefleyen çalışmalarına devam ediyor. Banka bürosuuda turizmcilere, sezonda ödemeli turizm finansmanı ve esnek ödemeli kredi kartı hizmeti sunmaya başladı.

Ufuk Uyan, Türkiye’nin son günlerinde çeşit çeşitliliğine dikkat çeken Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, “Ülkemiz, yıllık ortalama tarihi, doğa güzellikleri ve kültürü zenginlerin yanı sıra son yıllarda sağlıktan spora turizmi turizm çeşitliliği ... Sektör, 2019'a 50 milyon yabancı turist hedefiyle başladı. Biz de turizm işletmelerimiz bu hedefimizde mevcut olan tesislerimizde sezon öncesi olanlar tabir edilen yaz dönemi başlamadan önce turizm finansmanı paketi hazırladık. Sezonda ödemeliğiyle ilgili ve esnek ödemeli kredi kartımızla turizm sektöründe hizmet veren işletmecilerin oradayız ”dedi.

 

Turizmcilere üç özelleştirme

Kuveyt Türk tarafından turizm sektöründe hizmet veren işletmelere özel. Turizm İşletme Finansmanı , tesislerinin ihtiyaç duyduğu malzemeler, ekipman ve tedarikçilerin teminken; Otel Yenileme Finansmanı,  sezonu ayarlama tadilatı ve benzeri işlerdeki durumlarda karşılamada sırada. İşletmeler, binek ve ticari araçlarının finansmanı  Turizm Araç Finansmanı  hizmetinden yararlanabiliyor.

 

Kuveyt Türk'ün ayrıcalıklı ürünlerinden  Business Plus  Kart'ta turizmcilere yönelik finanse etme ve kendi nakit alanlarına göre ödeme merkezlerinde planlama. Business Plus Kart ile kart limitinin yüzde 10'u kadar takastaki çek ve vergi ödemeleri gerçekleştirilebiliyor.

 

Kuveyt Türk Katılım Bankası Hakkında

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. (Kuveyt Türk), 1989 yılında kuruldu. Buluşturan banka; müşteri odaklı yaklaşımı, teknoloji - inovasyon çalışmaları ve dijital dönüşüm yolunda attığı yerlerde konum ile sektördeki öncülüğü devam ediyor. Altın Bankacılık alanında adım atan ilk banka bankası olan Kuveyt Türk sitesinde, Türkiye'nin ilk banka sukuklarında gerçekleştirildi. Ar-Ge merkezini 2010'da kurdu Kuveyt Türk, bugün Türkiye'de üç Ar-Ge'de sahip olan tek banka unvanına sahiptir. Ar-Ge odaklı projeler projeler arasında, video görüşme ile öz servis işlemlerin bir arada yapılabildiği, XTM gibi projeler yer açtı. Kuveyt Türk Katılım Bankası, yurt dışında Bahreyn şubesi ve Almanya'daki banka iştiraki KT Bank AG'yle faaliyetlerini sürdürmektedir. Kuveyt Türk, “Değerlerimizle Büyüyoruz” stratejisi ile ilgili restorasyon projesi üstlenmiş, kitap ve belgesel gibi kalıcı eserler bırakıldı.

 

Excel İletişim

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.