Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-10 13:58:00

Türkiye’nin sahibinden.com’u dolu dolu geçen 20. yılını kutluyor

Türkiye’de e-ticaret sektörünün henüz filizlenmeye başladığı 2000 yılında, kullanıcıların ihtiyaçlarını online olarak kolayca sağlayabilmeleri amacıyla yola çıkan sahibinden.com, bugün Ar-Ge merkezi ile teknoloji üreten bir şirket konumunda. sahibinden.com, 48 milyonun üzerindeki kullanıcısıyla her ay Türkiye nüfusunun yarısından fazlasına temas ediyor.

 

Kurulduğu 2000 yılından bu yana geleceğe yatırım yapan sahibinden.com, “İnsanları hayalleriyle buluşturarak mutluluk yaratmak” misyonuyla hareket etmeye devam ediyor. sahibinden.com; başta Emlak, Vasıta ve Alışveriş olmak üzere, İş Makineleri & Sanayi, Yedek Parça-Aksesuar-Donanım & Tuning, Hizmetler, İş İlanları, Hayvanlar Âlemi, Özel Ders Verenler ve Yardımcı Arayanlar ile birlikte 10 farklı kategoride kullanıcılarına hizmet sunuyor.

 

sahibinden.com, Şubat 2020 itibarıyla;

  • Ayda 48,6 milyon kullanıcının yaptığı 376,4 milyon ziyarette 12 milyar sayfa görüntülemesi,
  • 650’den fazla çalışanı,
  • 5 milyonu aşkın aktif ilanı ve yüzbinlerce ürün çeşidiyle Türkiye’nin en büyük ilan ve e-ticaret platformlarından birisi olma özelliğini taşıyor.

Şirketin 20. yılı nedeniyle görüşlerini bildiren sahibinden.com CEO’su Burak Ertaş, “sahibinden.com, yüzde 100 yerli sermaye ile kurulmuş online bir ilan platformu ve bugün teknoloji ihraç etmeyi hedefleyen Türkiye’nin lider e-ticaret platformlarından biri. Sektörümüzde başarılarla dolu 20 yılı geride bırakmanın mutluluğu içindeyiz. Yenilikçi ve sektöre örnek teşkil eden ürün ve hizmetlerimizle, her zaman kullanıcılarımızın hayatına değer katmayı hedefledik. Ayrıca sektörün en çok tercih edilen işverenlerinden biri olarak hızla gelişen e-ticaret ekosistemine her yıl onlarca yeni genç ve yetenekli profesyoneller kazandırdık. Kusursuz hizmet anlayışımızın arkasında, yaptığı işi gönülden seven, şirketini ve ülkesini geleceğe taşıma hedefiyle hareket eden sahibinden.com ailesi var. Ayrıca bizi her daim daha iyisini yapmaya teşvik eden on milyonlarca kullanıcımızın memnuniyetini daha ileriye taşımak ve beklentilerinin ötesine geçmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. 20 yıldır olduğu gibi üretmeye, insana ve teknolojiye yatırım yapmaya, değer yaratarak sektörümüze öncülük etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

sahibinden.com hakkında

Aksoy Group bünyesinde 2000 yılında kurulan sahibinden.com, Ar-Ge merkezinde geliştirdiği yenilikçi ürün ve hizmetlerle Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden biri olmaya devam ediyor. Şubat 2020’de ayda 48,6 milyon kullanıcının 376,4 milyon kez ziyaret ederek, 12 milyar sayfa görüntülediği sahibinden.com; 650’den fazla çalışanı, 5 milyondan fazla aktif ilan ve yüz binlerce ürün çeşidiyle Türkiye’nin en büyük elektronik ticaret ve ilan platformlarından birisi olma özelliğini taşıyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.