Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-04 10:41:00

Ahmet Ümit’in yeni kitabı Benim Güzel Hayaletlerim sadece Storytel’de

 

Ahmet Ümit’in Storytel’e özel kaleme aldığı ‘Benim Güzel Hayaletlerim’, Ümit’in yazarlık sürecini ve yazdığı hikayelerdeki gerilimi, entrikayı ve derinliği belirleyen önemli yazarlarla buluşmalarından oluşan 6 bölümlük özel bir çalışma.

 

Ahmet Ümit, Storytel’e özel yazdığı kitabıyla ilgili şunları söyledi: ‘Her yazarın kendine örnek aldığı ustaları vardır. Benim ustalarımdan bazıları da Benim Güzel Hayaletlerim’de yer alıyor. Kafka’dan Dostoyevski’ye, Nazım Hikmet’ten Andre Malraux’ya kadar bütün bu insanlarla bir şekilde karşılaşmayı, onlarla sohbet etmeyi, tartışmayı hep hayal ettim. Onlar hayalet olarak gelmediler belki ama, ben hayal ettiklerimi kendi yanıma getirdim. Benim Güzel Hayaletlerim, sadece Storytel’de sizlerle.’

 

Storytel Türkiye Ülke Müdürü Berk İmamoğlu da bu özel çalışmayla ilgili görüşlerini paylaştı; ‘Ahmet Ümit ile çalışmak bizim için müthiş bir deneyimdi. Sadece Storytel’de yayınlanan Benim Güzel Hayaletlerim ile Ahmet Ümit sevenler, şimdi kendi sesinden yepyeni bir kitabını dinleme fırsatına sahip olacaklar. Bu özel eserin, bizzat Ahmet Ümit tarafından seslendirilmesi tüm kitapseverlerin yazarla ve eserle daha güçlü bir bağ kurmasına da köprü oluşturacak. Kulaklıklarınızı takıyorsunuz ve Ahmet Ümit istediğiniz yer ve zamanda, size kendi kitabını okuyarak eşlik ediyor. Bunun yarattığı duygunun bir karşılığı yok.”

 

Kullanıcılar Storytel’e mobil telefonlarına yükleyecekleri uygulama üzerinden abone olarak ulaşabiliyorlar. Storytel aboneleri, Storytel kütüphanesindeki tüm sesli içerikleri sınırsızca dinleyebiliyor.

 

Storytel Hakkında

Kuzey Avrupa’nın lider sesli kitap ve e-kitap servisi Storytel, 400.000’den fazla kitap ve içeriğiyle sınırsız dinleme ve okuma imkanı veren bir abonelik hizmeti sunuyor. Vizyonumuz, herkes tarafından her yerde ve zamanda çok sevilecek, paylaşılacak kitap ve içeriklerle dünyayı daha güzel ve hoşgörülü bir yer haline dönüştürmektir. Storytel dijital bir platform sunduğu gibi aynı zamanda kapsamlı bir yayın grubu. Storytel ve Mofibo markalarıyla dijital alanda hizmet verirken, yayıncılık hizmetlerini Norstedts, Massolit, StorySide, Printz Publishing, People's Press, Rabén & Sjögren, B.Wahlströms ve Norstedts Kartor yayınevleri üzerinden yürütüyor. Ztory, gazete ve dergiler için abonelikle sınırsız dinleme hizmeti veren dijital bir yayın servisi olarak Storytel bünyesinde Ocak 2019’dan bu yana faaliyet gösteriyor. Genel merkezi İsveç Stockholm’de bulunan Storytel, 20 ülkede faaliyetlerini yürütüyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.