Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-06 15:48:00

Oyun ve ürünlerinde %20'ye kadar ekstra indirim yaptı

LEVEL Dergisi’nin Mart sayısını satın alan oyun severler tek seferlik kullanım kodu ile aralarında Origin, Uplay, Steam oyunlarının yanı sıra League of Legends, PUBG, Zula gibi popüler oyunlar ile Apple iTunes, Google hediye kartı, Steam cüzdan gibi ürünlerde tek kullanımlık özel bir indirime hak kazanıyor.

 

%20 indirimden nasıl faydalanabilirsiniz?

  • Oyunfor.com’a üye girişi yapın.
  • Satın almak istediğiniz ürünü sepete ekleyin.
  • Sepet sayfasında sağ altta yer alan “Hediye Kodu Gir” alanına LEVEL Dergisi Mart sayısında bulabileceğiniz özel kodu girin.

İndirim kodları hangi ürünlerde geçerli?
LEVEL okuyucuların özel kampanya, Oyunfor’daki tüm içeriklerde %20’ye kadar indirim sağlıyor. Hâlihazırda indirimli ürünler LEVEL okuyucularına özel kod kullanıldığında ek indirim ile satın alınabiliyor.

Küçük bir ipucu: FIFA 2020’deki indirim ile 147,20 TL’ye oyunu satın almak mümkün. Bu fiyat, bugüne kadar Türkiye’deki en düşük FIFA 2020 fiyatı.

 

Tüm indirim oranları:

League of Legends pin’lerinde %15,
Fifa 2020, Battlefield 5, Anthem, Sims ve tüm Origin oyunlarında %20,
Uplay Rainbow Six Siege, Assassin’s Creed, Watchdogs ve tüm Uplay oyunlarında %20,
PUBG, Resident Evil serisi, Darksiders ve tüm diğer Steam oyunlarında %20,
PUBG Lite %8,
Zula %8,
Point Blank %8,
PUBGM %3,
Bethesda oyunlarında %20,
Roblox %5,
Nintedo oyunlarında %5,
Razer hediye kartı %3,
Google hediye kartı %2,
Apple iTunes hediye kartı %2,
Steam Cüzdan %5.


İndirim kullanım koşulları ve geçerlilik tarihi
LEVEL Dergisi’ndeki özel Oyunfor.com indirim kodları, 31 Mart 2020 tarihine kadar geçerlidir ve her kod bir kez kullanılabilir.

Oyunfor.com hakkında: 2010 yılında kurulan Oyunfor, çevrimiçi ve çevrimdışı PC, konsol ve mobil oyunları için “oyuncuyu esas alan” bir anlayışla hizmet veren dijital bir platformdur.Oyun severlerin istek ve ihtiyaçlarına hizmet etmek amacıyla kurulan Oyunfor, her sene istikrarlı bir şekilde büyüme başarısını, müşteri memnuniyeti odaklı, hızlı, güvenilir, pratik, ulaşılabilir ve anlık geri bildirim veren alışveriş hizmeti sağlamasına borçludur.

Electronic Arts (EA), Ubisoft, Konami, Bethesda, Capcom, Riot Games, PUBG Corp, Crytek, Paradox, Techland dahil 65 oyun firmasının Türkiye'deki yetkili satıcısı olan Oyunfor, her biri alanında uzman, dinamik ve yenilikçi çalışanlardan kurulu ekibiyle en hızlı ve en iyi fiyat garantisini, satış öncesi ve sonrası sunulan en yüksek kalitede destek hizmetleriyle birleştirmektedir. Oyunfor, yerli ve yabancı iş ortakları ile küresel düzeyde markalaşma vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.