Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-15 09:18:00

Türk vatandaşlarımızı yurdumuza getiriyoruz

Koronovirüs’ün yayılmasını önlemek amacıyla Türkiye tarafından, Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika, İsveç, Norveç, Danimarka ve Avusturya‘ya getirilen uçuş yasağı nedeniyle, bu ülkede bulunan Türk vatandaşları 17 Mart 2020 saat 00:00’a kadar Türkiye’ye dönebilecektir.

 

Söz konusu ülkelerde bulunan Türk vatandaşları, Türkiye’de oturum ve çalışma izni olanlar ve mavi kart sahipleri, Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği kurallar çerçevesinde 17 Mart 2020 tarihine kadar Türkiye’ye giriş yapabileceklerdir. Bu uçuşlarda Sağlık Bakanlığı ile koordineli olarak 14 günlük karantina tedbirleri uygulanacaktır. Türkiye ve Avrupa arasında hava köprüsü kuran bir havayolu olarak, vatandaşlarımızı Türkiye’ye ulaştırmaktan büyük memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz.

 

Yolcularımız, bilet değişiklik işlemleri için 444 0 797 numaralı SunExpress Çağrı Merkezi’ni arayabilir ya da çağrı merkezimizde yaşanabilecek muhtemel yoğunluk durumlarına karşın travelcenter@sunexpress.com adresine erteleme taleplerini içeren bir e-posta gönderebilirler. Seyahat acenteleri aracılığıyla rezervasyonlarını gerçekleştirmiş yolcularımız ise yine acentelerine ulaşarak biletlerini iptal ettirebilirler. Konuyla ilgili en güncel bilgilere sunexpress.com web sitesi üzerinden ulaşılabilir.

 

SunExpress olarak önceliğimiz her zaman ve her koşulda misafirlerimizin emniyetli seyahat edebilmesidir. Bu doğrultuda yolcularımız ve uçuş ekiplerimizin güvenliği ve sağlığı için her türlü önlemi alacağımızı önemle duyururuz.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.