Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-31 16:19:00

TÜREB’ten rüzgar sektörüne 'En az 1 milyon TL bağış yapalım' çağrısı

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği TÜREB, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla 30 Mart’ta başlatılan milli dayanışma kampanyasına 50.000 TL’lik destek vereceğini açıkladı. Rüzgar enerjisi sektörü paydaşlarının kampanyaya katılması konusunda sektör içerisinde tetikleyici rol üstleneceklerini belirten TÜREB Başkanı Hakan Yıldırım, sektörün kendi içerisinde en az 1 milyon TL destekle milli dayanışma kampanyasına katılımı için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan mili dayanışma kampanyasına bir destek de rüzgar sektöründen geldi. Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği TÜREB, tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkileyen Koronavirüs salgını sonrası Türk ekonomisini desteklemek amacıyla başlatılan kampanyaya 50.000 TL destek vereceklerini açıkladı.

TÜREB olarak yalnızca bununla yetinmeyeceklerini belirten Başkan Hakan Yıldırım, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Şu anda tüm dünyayla birlikte biz de ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Gerçekten de birlikte hareket etmeye ve dayanışmaya ihtiyacımız var. Biz TÜREB olarak ilk desteğimizi açıkladık ancak bununla yetinmeyeceğiz. Türkiye rüzgar sektörünün adeta kendi kampanyasını yürüterek bu kampanyaya en az 1 milyon TL destek sağlaması için çalışmalarımıza başladık. Bu çalışmaların sonuçlarını da kamuoyu ile paylaşacağız. Rüzgar sektörünü bu anlamda da örnek bir sektör hale getirmeyi hedefliyoruz.”


Hibya Haber Ajansı

 

 

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.