Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2019-03-15 10:11:00

Aksa enerjisi Londra’da

Dünyanın en büyük 5 jeneratör üreticisi arasında yer alan ve Türkiye’deki jeneratör pazarının lideri olan Aksa, sektörün liderlerinin buluştuğu, Data Center World’e katıldı. Aksa Jeneratör, 20 bini aşkın sektör çalışanı, yüzlerce veri merkezi ve teknoloji sağlayıcısı ile alanında öncü endüstri uygulayıcılarının bir araya geldiği fuarda, büyük ilgi gördü

 

Aksa Jeneratör’ün de katılım gösterdiği, sektörün en büyük buluşması olan Data Center World, 12-13 Mart tarihleri arasında Londra’da gerçekleşti. Veri merkezi profesyonelleri ve sektörün temsilcilerinin aynı çatı altında buluştuğu fuarda, veri merkezi endüstrisi hakkındaki en güncel konular ve sektörün geleceği konuşuldu.

 

Sektör trendlerini yakalama olanağı sunan Data World Center’a, 50’yi aşkın ülkeden; 20 binden fazla sektör çalışanı, yüzlerce veri merkezi ve teknoloji sağlayıcısı ile dünyanın en parlak endüstri uygulayıcısı katıldı. Bu fuarda Aksa Jeneratör; emisyon değerleri düşük doğa dostu ürünlerini tanıttı. Dünyanın Uptime Sertifikalı ilk havalimanı Data Center’ı olan İstanbul Havalimanı Data Center’ın da 2 adet 1800 kVA ‘Continuous’ ürünüyle AKSA, farklı sektörlerin de enerji ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

 

Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker hem yurtiçi hem yurtdışı fuarlarda yer almanın kuruma kazandırdığı artı değerden bahsederek, mevcut ve potansiyel pazarlarla iyi ilişkiler geliştirmek için fuarlara katılmaya özen gösterdiklerini dile getirdi. Alper Peker sözlerine şöyle devam etti: “Kesintisiz enerjiye en çok ihtiyaç duyan sektörler arasında yer alan veri merkezlerinin katılım gösterdiği bu geniş çaplı fuarda yer almak çok önemli. Karbon salınımını en aza indiren, düşük emisyonlu çevre dostu jeneratörlerimizi ve inovatif çözümlerimizi insanlarla buluşturmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

 

AKSA Jeneratör Hakkında

1968 yılında Ali Metin Kazancı’nın kurduğu elektrikli motor fabrikasıyla üretim yolculuğuna başlayan AKSA, 1984 yılında ilk jeneratörünü üretti ve kısa zamanda elektrik enerjisi temini için makine ve donanım üretimi konusunda uzmanlaşarak, dünyadaki sayılı jeneratör üreticilerinden biri oldu. 1994 yılında Aksa topluluğunun Kazancı Holding adı altında birleşmesi ve yeni organizasyonu ile Aksa Jeneratör bugünkü yapısına ulaştı. Uzun yıllardır Türkiye jeneratör pazarının lideri olan Aksa, 3 kıtada üretim ile 160 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Üretiminin %50’den fazlasını ihraç eden Aksa Jeneratör; İstanbul dışında Çin’de ve Amerika’da bulunan üretim tesisleriyle, Asya, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Amerika’da bulunan 14 ofisi ile küresel sektörde ilk 5 firma arasındadır. Doğal gazlı jeneratörlerin dünyadaki ilk üreticilerinden biri olan Aksa Jeneratör senkron jeneratör projelerinde tartışmasız üstünlüğünü korurken, Ar-Ge yatırımları ile daha düşük yakıt sarfiyatlı, daha düşük ses seviyeli ve çevre dostu jeneratörler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak Cpartner

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.