Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-22 12:01:00

Rezan Has Müzesi’nden online 23 Nisan etkinlikleri

Rezan Has Müzesi Eğitim-Atölye Programları’na her zaman olduğu gibi aralıksız devam ediyor. Evde kaldığımız bu günlerde etkinliklerini de dijital ortama taşıyan atölye, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılına özel online bir etkinlik gerçekleştiriyor. Çocuklar, ZOOM üzerinden ücretsiz yayınlanacak “Cep Sahnemde Tiyatro” etkinliğiyle, 23 Nisan coşkusunu interaktif olarak yaşayacak.

Rezan Has Müzesi, kuruluşundan itibaren düzenlediği eğitimlerine sosyal medya üzerinden devam ediyor. Sosyal medya hesaplarından çocuklara arkeolojiyi ve sanatı sevdirecek paylaşımlar yapan müze, bu yıl 23 Nisan coşkusunu online bir eğitim ile kutlayacak.

Rezan Has Müzesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evde kutlayacak çocuklara “Cep Sahnemde Tiyatro” etkinliği ile alternatif oyunlar sunacak. Oyun oynamanın yanı sıra el becerilerinin de gelişeceği eğitimler ZOOM üzerinden herkese ücretsiz açık olacak. Eğitimle birlikte çocuklar 23 Nisan coşkusunu her yıldan farklı olarak bu yıl interaktif olarak kutlayacak.

“Cep Sahnemde Tiyatro” etkinliğinde çocuklar, evde bulunabilecek malzemelerle küçük bir tiyatro sahnesi oluşturacak. Daha sonra bu sahneyi yaratıcı oyunlar için nasıl kullanabileceklerini keşfedecek; A5 boyutunda karton, makas, yapıştırıcı, boya kalemleri, beyaz kâğıt ve kürdan gibi malzemeler çocuklarla bir cep sahneye dönüşecek.  Eğitimci Eda Dereci tarafından yürütülecek atölye 7-10 yaş grubundaki çocuklara açık olacak.

Etkinlikle ilgili detay bilgiye www.rhm.org.tr adresinden ulaşabilir ve kayıt yaptırabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.