Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-09 18:25:00

Bir peeling hiç bu kadar lezzetli olmamıştı

Bir peeling hiç bu kadar lezzetli olmamıştı!

L’Occitane’ın yeni Badem Müsli Peelingi ile cilde lezzet etkisi geliyor. Tamamen doğal bileşenlerle formüle edilen bu müthiş ovucu peeling ile cildinizi mükemmel şekilde yeniden yapılandırabilirsiniz. Küçük cilt kusurlarına hızla veda edip, ipeksi, canlı, esnek bir cilt dokusu kazanmak elinizde...

Ultra doğal bademlerle cilde gelen sağlık

Mutfaktaki müslinizle karıştırmamaya dikkat edin ve sadece aydınlık bir cilt için değil, batık tüyleri yok etmek, donuk ölü hücrelerden kurtulmak için de banyonuzun hazineler bölümünde ona bir yer ayırın.

Cildinizi siz bile tanıyamayacaksınız

Almond Shower Oil (Bademli Duş Yağı) ile karıştırarak da kullanabileceğiniz bademli müsli peeling, Provence’in kendine has badem yağı ile kaplandığından ve gerçek badem pulları içerdiğinden, ilk kullandığınız andan itibaren cildinizdeki değişiklikleri fark edebileceksiniz.

Cildinizi sevin ama gezegenimizi de sevin ve bademli müsli peelingin L’Occitane tarafından doğaya sorumlu bir şekilde üretildiğini bilin. Yine yoğun badem içeren şampuanı, saç kremi, sehayat boyları ile birlikte sunulan bu özel badem serisi karıştırma kasesi ve çok tatlı ahşap kaşığı ile birlikte L’Occitane Mağazaları’nda...

Saçlardaki badem iksiri

Ekstra bağımlılık yapan, duş almayı müthiş keyifli hale getiren, yemek isteyeceğiniz kadar ultra doğal formüllerle sunulan Bademli Müsli Peeling, cildinizi kısa bir sürede altın tozları serpilmiş gibi ilk gençliğine döndürmeye hazır. Duş altında mükemmel şekilde parçalanan ve ciltle bütünleşen peeling ile aynı seride yer alan bademli şampuan ise taze bademin ağız sulandıran kokuları eşliğinde saçlarınıza sirayet ediyor. Ağırlıksız, hassas formüllü şampuan ve saç kremleri, saç derisini nazikçe temizliyor ve saçlara kısa zamanda parlaklık, esneklik ve sağlık kazandırıyor.

Fiyatlar

Almond Crunchy Muesli Scrub - Bademli Müsli Peeling 150 gr 133 TL

Almond Shampoo - Bademli Şampuan 240 ml 115 TL

Almond Conditioner - Badem Saç Kremi 240 ml 115 TL

Almond Shower Oil - Badem Duş Yağı 250 ml 133 TL


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.