Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-14 10:11:00

Head&Shoulders 'HepSeninle' canlı yayınlarının konuğu Doğuş ve Erica Balbay

Dünyanın 1 numaralı şampuanı* Head&Shoulders evde kalmaya destek vermek için “Açılsa da aramızdaki mesafeler, tekrar gelecek omuz omuza vereceğimiz günler! Sen kafanı ferah tut diye Head&Shoulders Hep Seninle” mottosu ile başlattığı #HepSeninle kampanyası kapsamında gerçekleştirdiği Instagram canlı yayın etkinliklerinin bu haftaki konukları Doğuş Balbay ve Erica Balbay olacak.

A Milli Erkek Basketbol Takımı ‘Özgüven’ sponsoru Head&Shoulders, basketbola verdiği desteği içerisinde bulunduğumuz bu dönemde de sürdürüyor ve basketbolun efsane isimlerini takipçileri ile buluşturuyor. A Erkek Basketbol Milli Takımı kaptanlarından Doğuş Balbay, eşi Erica Balbay ile birlikte evde nasıl antrenman yaptığını ve günlük spor rutinini @headandshoulderstr Instagram hesabından yapılacak canlı yayında Head&Shoulders takipçileri ile paylaşacak. “Evde Antrenman” başlığındaki canlı yayın 17 Nisan Cuma günü saat 17.00’da gerçekleşecek.

Head&Shoulders, her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği moral ve motivasyonu yükseltmeye katkı sağlayacak canlı yayınlar ile topluma #HepSeninle mesajını vermeye devam ederken herkesi kafasını ve bedenini ferah tutmaya davet ediyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.