Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-23 15:26:00

Nude yepyeni marıne konseptli tasarımını Boat Show Tuzla Kara Fuarı’nda tanıttı

“Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesini uluslararası tasarımcıların koleksiyonlarıyla buluşturan Şişecam’ın global tasarım markası Nude, koleksiyonlarını bu yıl 07 -15 Mart tarihleri arasında Viaport Marina Tuzla’da gerçekleştirilen Boat Show Tuzla Kara Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sundu. Nude’un yeni “Marine” konseptli bardağı ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.

 

Nude’un yepyeni ve çok amaçlı “Marine” bardağı

Şişecam’ın global tasarım markası Nude, işlevsel bir tasarıma sahip yepyeni Marine bardaklarını Boat Show Tuzla Kara Fuarı’nda deniz tutkunlarıyla buluşturdu. Kahve, şarap, viski, su, meyve suyu gibi pekçok içecek için çok amaçlı kullanılabilen bardaklar, dalgalı denizler ve zorlu koşullar için ideal. Deniz tutkunlarına özel tasarlanan, bulunduğu zemine adeta tutunan ve kaymayan, Marine bardaklar, deniz tuzuna da oldukça dayanıklı. Tüm bu özellikleri ile fuarda tekne sahiplerinin büyük beğenisini toplayan Marine bardakları, bulaşık makinesinde de kolayca yıkanabiliyor ve çizilmiyor.

 

Boat Show Tuzla Kara Fuarı’na renk katan diğer Nude koleksiyonları

Türkiye’de denizcilik sektörünün nabzının tuttulduğu Boat Show Tuzla Kara Fuarı’na bu yıl ilk kez katılan Nude,36 metre karelik standında farklı konspetlerdeki koleksiyonlarını sergiledi. Güçlü, zarif, eğlenceli tasarımı ile öne çıkan ve miksolojistlerin büyük beğenisini toplayan ödüllü Hepburn koleksiyonu, şarap ve şampanya kadehlerinden oluşan Zero ailesinin bir tüy kadar hafif ama çok daha ince yeni üyesi Ghost Zero koleksiyonu, her bir parçası şık bir elbisenin pililerine benzeyen dikey damlalara sahip bardaklardan oluşan Wayne koleksiyonu, Fransızların ünlü şapkası “Beret”ten ilham alan ve üç boy zarif saklama kaselerinden oluşan Beret koleksiyonu, Nude’un deniz tutkunları ile buluşturduğu koleksiyonlardan bazılarıydı. Ayrıca Savage, Ace, Caldera, Stem Zero, Big Top, Alba, Chill, Memento Mori, Islands, Egoist, Fumo, Camp, Altruist, Shade, Balance, Parrot ve Ecrin koleksiyonları da Boat Show Tuzla Kara Fuarı’na renk katan diğer Nude koleksiyonları oldu.

 

Camın en yalın hali: ‘Nude’

Dünyanın üçüncü en büyük cam ev eşyası üreticisi Şişecam Topluluğu'nun global tasarım markası Nude, dünya prömiyerini 2014 yılında Maison Objet Paris’te yaptı. Ardından Milano ve Frankfurt’taki uluslararası fuarlarda boy gösterdi ve büyük beğeni topladı. Tüm koleksiyonlarını “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesi ile tasarlayan Nude; Ron Arad, Nigel Coates, Joe Doucet, Pentagon Design, Tomas Kral, Mikko Laakkonen, Tamer Nakışçı, Erdem Akan ve Ali Bakova’nın da aralarında olduğu dünyanın saygın tasarımcıları ile çalışıyor.

 

Her koleksiyonunda cam teknolojisi ve işçiliğindeki hünerle tasarım yetkinliğini birleştiren Nude markası, kullanıcıların tutku ve zevklerini en estetik biçimde yansıtan, duyumlarını artıran yaratıcı koleksiyonlar içeriyor. German Design, Red Dot, Wallpaper Design ve IF Design gibi dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarında ödülleri bulunan Nude, ödüllü koleksiyon sayısını 36’ya yükseltti.

 

Nude tasarımları Milano ve Türkiye'de Paşabahçe Mağazaları'nda satılıyor. Global ölçekte ise Bergdorf Goodman, WallpaperSTORE*, The Conran Shop Paris ve London, La Rinascente Milan, MOMA (Francisco, New York, Tokyo), Lane Crowford Hong Kong, Printemps Paris satış noktaları arasında yer alıyor. nudeglass.com ile de dünyanın yüz yirmi ülkesine satış yapılıyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.