Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-19 11:08:00

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara yönelik ücretsiz CNC eğitimi

 

 Akademi web sitesi üzerinden başvurulan programı ile sanayide çalışmak isteyen kadınlara ücretsiz CNC işleme merkezi eğitimleri verilecek. Eğitimler Tezmaksan Akademi’nin İstanbul, İzmir ve Ankara şubelerinde uzman eğitim kadrosu eşliğinde olacak.

Kadınların sanayide başarıyla yer alabileceği perspektifiyle yola çıkan, bir başka deyişle sanayide kadın farkındalığı oluşturmanın önemine inanan Tezmaksan Akademi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Ankara, İzmir ve İstanbul’daki şubelerinde kadınlara ücretsiz eğitim verecek.

 

9-13 Mart tarihleri arasında bir hafta sürecek İzmir ve İstanbul eğitimlerinin konusu, “CNC İşleme Merkezi Eğitimi” olacak. Bu programda, “İşleme Merkezinin Çalışma Prensibi”, “Programlamanın Genel Yapısı”, “Mutlak Ve Artımsal Koordinat Sistemleri G90,G91” başlıkları işlenecek.

 

Aynı tarihlerde Ankara’da gerçekleştirilecek eğitimin konusu ise “CNC Torna Eğitimi” olarak belirlendi. Bu eğitim “CNC Torna Tezgahı Genel Tanıtımı”, “CNC Torna Tezgahının Açılması” ve “Takımların Manuel Hareketi ve Tezgah Sıfır Noktasına Gönderilmesi” başlıkları altında gerçekleştirilecek. Katılımın ücretsiz olduğu eğitimlere başvurular, https://tezmaksanakademi.com/adresi üzerinden yapılabilir.

 

TEZMAKSAN Akademi hakkında

Bir sosyal sorumluluk projesi olarak kurulan ve 2015 yılından bu yana faaliyet yürüten Tezmaksan Akademi’nin İstanbul ve İzmir’in yanı sıra Ankara’da da şubesi bulunuyor. Kurulduğu günden bu yana 47 ilde 40 bin teknik lise öğrencisine “Torna ile Şekillenen Hayatlar Semineri” düzenleyen Akademi, her yıl meslek okullarına ücretsiz kaynak kitap desteği de sunuyor. 2019 yılında meslek okullarına 50 bin kitabın dağıtımı yapılırken, Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Ostim Teknik Üniversitesi ile de eğitim ve proje noktasında işbirliği protokolü imzaladı. Tezmaksan Akademi, kurduğu online eğitim platformu üzerinden 5075 öğrenciye eğitim veriyor.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.