Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-12 14:45:00

Oyunfor’dan Turkcell kullanıcılarına özel indirim ve kampanya müjdesi

Oyuncuyu esas alan” dijital platform Oyunfor.com, Turkcell ile gerçekleştirdiği ortaklık sayesinde Gameforge, Steam, Riot Games, Bethesda gibi dünyanın en büyük yayıncılarının içeriklerini, özel indirim ve kampanyalarla oyunseverlere ulaştıracak.

Türkiye’nin en büyük dijital oyun mağazalarından Oyunfor.com, Turkcell ile gerçekleştirdiği önemli iş birliğini duyurdu. İki şirket arasında gerçekleşen anlaşmaya göre, Oyunfor’un kendi platformu üzerinden satışını gerçekleştirdiği birçok ürün, artık Turkcell kullanıcılarına özel indirim ve kampanyalar ile satılabilecek.

Turkcell’in SMS ve e-posta yoluyla yapacağı bilgilendirmeyle oyunseverler, milyonlarca kişinin oynadığı oyunların yayıncıları Gameforge, Steam, Riot Games, Bethesda, UPlay ve Origin’in içeriklerine indirimli fiyatlarla sahip olabilecekler. Oyunfor.com, Turkcell kullanıcılarına özel kampanyalar düzenleyerek, oyun keyfini daha da artıracak.

Anlaşma hakkında konuşan Oyunfor Genel Müdürü Mehmet Dumanoğlu, “Oyunları çok seven bir ülke olduğumuzu 30 milyonu aşkın oyuncuya sahip olmamız en iyi şekilde gösteriyor. Oyunfor olarak tüm oyunseverlere hitap etmek için sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Kısa süre önce duyurduğumuz Gameforge anlaşması, bunun ilk adımıydı. Şimdi Turkcell ile yaptığımız bu iş birliği de, daha fazla oyunsevere ulaşmamız adına önemli bir kilometre taşı oldu. Artık Turkcell kullanıcıları, dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük ilgi gören yüzlerce oyuna ve oyun içeriklerine daha uygun fiyatlarla sahip olabilecekler. Oyunfor olarak oyunseverlerin bizi yakından takip etmesini istiyoruz, çünkü yakında yeni iş birliklerimizle onları daha da sevindireceğiz” dedi.

Electronic Arts (EA), Ubisoft, Gameforge, Konami, Bethesda, Capcom, Riot Games, PUBG Corp, Crytek, Paradox, Techland dahil 65 oyun firmasının Türkiye'deki yetkili satıcısı olan Oyunfor, her biri alanında uzman, dinamik ve yenilikçi çalışanlardan kurulu ekibiyle en hızlı ve en iyi fiyat garantisini, satış öncesi ve sonrası sunulan en yüksek kalitede destek hizmetleriyle birleştirmektedir. Oyunfor, yerli ve yabancı iş ortakları ile küresel düzeyde markalaşma vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 soundhaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.